Поділитись:

У Старому Луцьку встановили біотуалети (фото)

Понеділок, 23 січня 2023, 18:53
У Старому Луцьку встановили біотуалети (фото)

В історичній частині Луцька нарешті встановили громадські вбиральні.

Світлини сайту новин Луцька «Конкурент» надіслали читачі.

Днями на вулиці Кафедральній у Луцьку встановили біотуалети.

Нагадаємо, наприкінці грудня 2022-го року депутат Луцькради від фракції «Громадянський Рух «Свідомі» Андрій Лучик під час засідання міської ради запропонував встановити у Старому місті громадську вбиральню.

Голова Луцької громади Ігор Поліщук відповів на депутатське звернення:

«Повідомляємо вам, що на території Державного історико-культурного заповідника, Кафедрального костелу святих апостолів Петра і Павла, ресторану “Корона Вітовта”, Луцького вищого професійного училища № 6, інших локаціях біля замку Любарта та на Замковій площі працюють стаціонарні вбиральні, якими можуть скористатись туристи та відвідувачі Луцького замку», – написав Поліщук. 

За його словами, на території Старого міста на час проведення культурних та масових заходів додатково встановлюються біотуалети. 

«Інформуємо вас, що департаментом житлово-комунального господарства Луцької міської ради направлено лист у Державний історико-культурний заповідник щодо вивчення порушеного у депутатському запиті питання та надання інформації про потребу та необхідність встановлення біотуалетів на території історико-культурного заповідника “Старий Луцьк”», – додав Поліщук. 

Нагадаємо, раніше ми на ІА «Конкурент» розповідали про проблему відсутності громадських вбиралень у Луцьку. Більше про це читайте у нашому матеріалі «Де попісяти у Луцьку». З часу публікації матеріалу у місті з'явилася ще одна громадська вбиральня на території центрального парку. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів