Поділитись:

У Підгайцях завершують ремонт у роздягальнях спортивного залу (фото)

Вівторок, 17 січня 2023, 16:25
У Підгайцях завершують ремонт у роздягальнях спортивного залу (фото)

Як змінилась гардеробна одного зі спортивних залів села Підгайці вирішив показати заступник Підгайцівського сільського голови Леонід Гроголь. Після ремонту та різноманітних доопрацювань приміщення зможе слугувати найпростішим укриттям для мешканців села та учнів ліцею.

Про це інформує пресслужба Підгайцівської громади.

Приміщення, яке багато років не використовувалося за призначенням і більше було схоже за склад непотрібних речей, за два місяці перетворилося на просторі кімнати з душовими та вбиральнями, з якісним освітленням, водовідведенням та вентиляційною системою.

У Підгайцях завершують ремонт у роздягальнях спортивного залу (фото) У Підгайцях завершують ремонт у роздягальнях спортивного залу (фото) 

Будівельники кажуть, що, звільняючи приміщення до початку ремонтних робіт, вивезли три вантажівки мотлоху. Нині ж в укритті облаштували кілька кімнат, які слугуватимуть роздягальнями, окремо для дівчаток, і окремо для хлопчиків, поруч з ними – окремі туалети та душові, збільшили кількість розеток, вирівняли стіни, обклали їх сучасною облицювальною плиткою, зробили запасний вихід, а зараз завершують облицювання входу та сходів до на пів підвального приміщення.

У Підгайцях завершують ремонт у роздягальнях спортивного залу (фото) У Підгайцях завершують ремонт у роздягальнях спортивного залу (фото) У Підгайцях завершують ремонт у роздягальнях спортивного залу (фото) У Підгайцях завершують ремонт у роздягальнях спортивного залу (фото) 

За кілька днів тут приберуть залишки будівельного пилу та відновлять заняття у спортивній залі.

«Від ідеї до реалізації через різні бюрократичні моменти минуло майже 2 роки. Однак тішить те, що ми рухаємося у правильному напрямку і поступово покращуємо умови у комунальних закладах Підгайцівської громади», – резюмував Леонід Гроголь.

У Підгайцях завершують ремонт у роздягальнях спортивного залу (фото) У Підгайцях завершують ремонт у роздягальнях спортивного залу (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
23 квітня 2024
13 квітня 2024
10:00
11 квітня 2024
15:25
05 квітня 2024
31 березня 2024
28 березня 2024
07 березня 2024
22 лютого 2024