Поділитись:

Швидкий і точний: у Підгайцівській амбулаторії встановили сучасний гематологічний аналізатор (фото)

П'ятниця, 30 грудня 2022, 15:11
Швидкий і точний: у Підгайцівській амбулаторії встановили сучасний гематологічний аналізатор (фото)

У грудні цього року Підгайцівська сільська рада коштом місцевого бюджету придбала для Підгайцівського центру первинної медико-санітарної допомоги сучасний гематологічний аналізатор, вартість якого – 340 000 гривень.

Про це інформує пресслужба Підгайцівської громади.

Сучасне обладнання, за словами директорки медичного центру Ольги Гунько, дозволяє зробити розширений аналіз крові упродовж кількох годин, у термінових випадках – і швидше.

Раніше у медзакладі робили аналіз лабораторним методом, це був триваліший процес, бо окремі показники обраховувались під мікроскопом.

Нове ж обладнання не лише працює безпомилково, а й простіше у використанні, тож робити загальний аналіз крові може навіть медсестра, пройшовши відповідний інструктаж.

Такий самий аналізатор є у Піддубцівській амбулаторії, за потреби у Лищенській та Струмівській амбулаторіях можуть зробити забір крові та направити її на дослідження у Підгайці, або, як і раніше, зробити аналізи на місці, лабораторним методом.

Зробити загальний аналіз крові можна лише за направленням лікуючого лікаря.

Швидкий і точний: у Підгайцівській амбулаторії встановили сучасний гематологічний аналізатор (фото)Швидкий і точний: у Підгайцівській амбулаторії встановили сучасний гематологічний аналізатор (фото)Швидкий і точний: у Підгайцівській амбулаторії встановили сучасний гематологічний аналізатор (фото)Швидкий і точний: у Підгайцівській амбулаторії встановили сучасний гематологічний аналізатор (фото)Швидкий і точний: у Підгайцівській амбулаторії встановили сучасний гематологічний аналізатор (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
05 лютого 2024
02 липня 2023
03 червня 2023
23 травня 2023
10 травня 2023
09 травня 2023
03 травня 2023
24 квітня 2023
19 квітня 2023
18 квітня 2023
19:10