Поділитись:

Волинські податківці обговорювали актуальні питання, що виникають в платників податків

Четвер, 29 грудня 2022, 14:00
Волинські податківці обговорювали актуальні питання, що виникають в платників податків

Волинські податківці спілкувались з  громадськістю з приводу найбільш актуальних питань, що виникають у  платників податків.

До спілкування запросили членів Громадської ради, – йдеться на сайті  ГУ ДПС у Волинській області

У ході онлайн-зустрічі 28 грудня 2022 року з представниками авторитетних громадських інституцій Волині податківці розповіли про законодавчі зміни, що регулюють діяльність фізичних осіб-волонтерів та поінформували про умови, за яких виникають підстави для автоматичного зупинення реєстрації податкових накладних.

В.о. начальника Головного управління ДПС у Волинській області Сергій Лисеюк у вітальному слові до учасників заходу наголосив, що порядок денний зустрічі сформовано з врахуванням найбільш актуальних для платників питань і запропоновував представникам громадськості у режимі онлайн-діалогу обговорити проблемні моменти, що виникають у платників при взаємодії з податковою службою.

Волинські податківці обговорювали актуальні питання, що виникають в платників податків 

Потому про процедуру включення благодійників-фізичних осіб до Реєстру волонтерів АТО інформувала начальниця відділу обліку платників, об’єктів оподаткування, ведення реєстрів та реєстрації за окремими видами податків управління податкових сервісів Інна Барташук. А про звільнення від оподаткування благодійної допомоги, зібраної волонтерами розповів начальник відділу адміністрування ПДФО та єдиного внеску, податків з громадян та осіб, які провадять незалежну професійну діяльність, координації та інформаційно-аналітичного забезпечення, розгляду звернень платників податків  .

Про стан реєстрації податкових накладних платників податків Волині з учасниками зустрічі спілкувався начальник управління з питань виявлення та опрацювання податкових ризиків Олег Бегаль.

Зважаючи на важливість оперативного вирішення проблемних питань платників податків та своєчасного отримання інформації від органів ДПС у податковій службі працюють телефонні гарячі лінії, повний перелік яких міститься у розділі «Контакти» субсайту ГУ ДПС у Волинській області.

Відповідно до рекомендацій громадськості платники податків, які потребують детальної інформації щодо особливостей роботи в СМ КОР, зокрема у частині реєстрації податкових накладних та розрахунків коригування, можуть отримати консультаційну допомогу волинських податківців за такими номерами телефонів: (0332) 777-116; 777-166.

У Головному управлінні  ДПС у Волинській області висловлюють щиру подяку громадським лідерам за конструктивний діалог і висловлюють сподівання на подальшу співпрацю у вирішенні актуальних для сумлінних платників податків питань. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів