Поділитись:

Луцькі депутати завадили «чорним реєстраторам» легалізувати незаконну забудову

Автор: Міла Роспопа |
Середа, 21 грудня 2022, 16:53
Луцькі депутати завадили «чорним реєстраторам» легалізувати незаконну забудову

У Луцьку підприємець спробував узаконити махінації навколо будівництва таунхаусів на вулиці Карбишева, 10.

На ділянці, де було дозволено розміщувати та експлуатувати основні, підсобні і допоміжні будівлі та споруди технічної інфраструктури (виробництва та розподілення газу, постачання пари та гарячої води, збирання, очищення та розподілення води) ПП «Ефект» збудувало близько 10 таунхаусів. 

Під час сесії Луцькради у середу, 21 грудня депутати розглянули заяву підприємства про зміну цільового призначення земельної ділянки. 

Цільове призначення ділянки намагалися змінити на таке, що дозволяє будівництво і обслуговування багатоквартирного житлового будинку. 

Депутатка від фракції Громадянський Рух «СВІДОМІ» Алла Надточій звернула увагу колег із міськради на те, що ідеться про чергове незаконне будівництво.

«Ця земельна ділянка призначена під виробництво, і тут мали бути побудовані гаражі. Натомість ми бачимо, що там виросли житлові будинки – таунхауси. Більше того, гаражі стали квартирами через дії так званого «чорного реєстратора» Віталія Ященка з колишньої Куклинської сільської ради колишнього Маневицького району. Міська рада неодноразово стикалася з незаконними діями цього «чорного реєстратора у нашому місті і навіть подавала звернення до правоохоронних органів. Наша фракція не буде голосувати за це рішення і звертаємо увагу усіх депутатів, що ми не повинні підтримувати незаконні дії реєстратора», – сказала Алла Надточій. 

Алла НадточійАлла Надточій
 

Депутати не підтримали згаданий проект рішення. 

 

Нагадаємо, раніше ми на ІА «Конкурент» вже розповідали про незаконне будівництво на Карбишева, 10, де замість заявлених гаражів забудовник звів житлові будинки. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
26 квітня 2024
17:45
25 квітня 2024
22:02
24 квітня 2024