Поділитись:

На Волині ремонтують найкоротший шлях між «Ягодином» і «Устилугом» (фото)

Середа, 07 грудня 2022, 11:07
На Волині ремонтують найкоротший шлях між «Ягодином» і «Устилугом» (фото)

На Волині дорожники продовжують покращувати стан проїзду територіальним автошляхом Т-03-02 Піща – Шацьк – Любомль – Володимир – Павлівка – Горохів – Берестечко – Козин – /М-06/ між Любомлем та Вербою.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці Служби автомобільних доріг у Волинській області.

На цьому відтинку, що має протяжність 36,5 кілометрів, задіяно два підрядники. На перших понад 22 кілометрах зі сторони міста Любомля асфальтування аварійних ділянок завершено, тривають роботи з упорядкування узбіч. Тут працює підрядне підприємство ТзОВ «Луцькавтодор-Сервіс».

Над ліквідацією аварійних деформацій дорожнього покриття на іншій частині цього відрізку автошляху Т-03-02 працює ТзОВ «Волиньдорбуд». Враховуючи нестабільну ситуацію з електропостачанням, асфальт укладають навіть вночі.

«І хоча це далеко не той ремонт, що в мирний час планували тут провести, а лише роботи в рамках експлуатаційного утримання, однак, і вони вже зараз дозволили значно покращити стан проїзду цим важливим відтинком автодороги Т-03-02. Адже на цю ділянку, що і раніше вкрай потребувала відновлення, у період повномасштабної війни лягло чимале навантаження – нею курсують вантажівки з гуманітарними вантажами та експортною продукцією», – йдеться у дописі.

Тепер найкоротший маршрут між пунктами пропуску «Ягодин – Дорогуськ» та «Устилуг – Зосін» на українсько-польському кордоні стане комфортнішим та безпечнішим, запевнили дорожники.

Водіїв закликають бути обачними на ділянках, де тривають дорожні роботи.

На Волині ремонтують найкоротший шлях між «Ягодином» і «Устилугом» (фото)На Волині ремонтують найкоротший шлях між «Ягодином» і «Устилугом» (фото)На Волині ремонтують найкоротший шлях між «Ягодином» і «Устилугом» (фото)На Волині ремонтують найкоротший шлях між «Ягодином» і «Устилугом» (фото)На Волині ремонтують найкоротший шлях між «Ягодином» і «Устилугом» (фото)На Волині ремонтують найкоротший шлях між «Ягодином» і «Устилугом» (фото)На Волині ремонтують найкоротший шлях між «Ягодином» і «Устилугом» (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
25 квітня 2024
13:36
24 квітня 2024
23 квітня 2024
20 квітня 2024