Поділитись:

Головне у Луцьку: ТОП новин п'ятниці, 2 грудня

П'ятниця, 02 грудня 2022, 21:00
Головне у Луцьку: ТОП новин п'ятниці, 2 грудня

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» підібрала для своїх читачів найцікавіші та найважливіші новини Луцька та Волині за п'ятницю, 2 грудня.

Про білорусів, які нібито збили український безпілотник з Волині

У Білорусі заявили, що на її територію з Волині прилетів безпілотник. Прикордонний комітет стверджує, що безпілотник «прямував з української сторони в тил білоруської території». Як вважають білоруські прикордонники, квадрокоптер не мав розпізнавальних знаків і був обладнаний вбудованою відеокамерою для ведення розвідки прикордонної території Білорусі.

Детальніше читайте тут.

Головне у Луцьку: ТОП новин п'ятниці, 2 грудня 

Про жінку, яка раптово вибігла на дорогу і потрапила під колеса авто

У четвер, 1 грудня, близько 20 години на вулиці Ковельській у Луцьку легковик збив жінку, яка перебігала дорогу поза межами пішохідного переходу. Водій легкового автомобіля наїхав на жінку, що вибігла на проїжджу частину. Потерпілу  з травмами госпіталізували до Луцької міської клінічної лікарні.

За попередніми даними, водій був тверезим. Нині розпочали кримінальне провадження за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху. Встановлюють всі обставити ДТП, призначили низку експертиз.

Головне у Луцьку: ТОП новин п'ятниці, 2 грудня

Про поїзд, який сполучає Дніпро зі Львовом через Ковель

Укрзалізниця відкриває продаж на рейс №131/132 Львів – Дніпро, що після піврічної перерви надасть залізничне сполучення північному Поліссю та Волині зі Львовом, Києвом та Дніпром одночасно. З 10 грудня через день по парних числах поїзд вирушатиме зі Львова о 18:08 через Червоноград, Ковель, Сарни, Житомир та інші станції, прибуваючи до столиці о 09:28. Прибуття до Дніпра через Знам'янку та Олександрію – о 18:25.

Зворотно через день по парних числах з 12 грудня рейс відправлятиметься о 07:02, надаючи дніпрянам зручне ранкове сполучення з Києвом. Після столиці о 16:00 поїзд рушає до Житомира і далі Поліссям до Львова о 06:55.

Головне у Луцьку: ТОП новин п'ятниці, 2 грудня 

Про загибель захисника з Маневицької громади Володимира Яценюка

На війні з російськими окупантами загинув військовослужбовець з Маневицької громади Володимир Яценюк.

З перших днів війни житель села Будки Володимир Яценюк захищав Україну від ворога. Захисник після контузій перебував на лікуванні, помер від поранень.  

«Син, чоловік, батько трьох дітей після контузій, поранень перебував на лікуванні. На жаль, життя воїна завершилось. Висловлюємо щирі співчуття рідним та схилімо в молитві голови перед світлою пам'яттю загиблого», – йдеться у дописі.

У Камінь-Каширському районі оголосили триденну жалобу – 1, 2, 3 грудня.

Головне у Луцьку: ТОП новин п'ятниці, 2 грудня 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів