Поділитись:

Коли нові луцькі підземелля відкриють для відвідувачів

Середа, 30 листопада 2022, 13:32
Коли нові луцькі підземелля відкриють для відвідувачів

У Луцьку завершилася реставрація підземель у Старому місті, проте для відвідувачів цей об'єкт досі не відкритий. Голова фракції «Громадянський Рух «СВІДОМІ» Луцької міської ради Тарас Шкітер поцікавився, коли запрацюють підземелля.

Про це говорили під час сесії Луцької міської ради у середу, 30 листопада.

«У рамках цього транскордонного проєкту було здійснено реконструкцію підземель у Старому місті. Але ці підземелля досі недоступні для лучан та туристів. Скажіть, будь ласка, що стримує відкриття підземель для відвідувачів? Які ще роботи по цьому проекту не завершені та коли планується їх завершити, щоб цей туристичний об’єкт відкрити?», – запитав Тарас Шкітер.

Тарас ШкітерТарас Шкітер
 

Начальниця управління міжнародного співробітництва та проєктної діяльності Анна Вінцюк відповіла, що лучани та гості міста зможуть відвідати підземелля весною, коли розпочнеться туристичний сезон, а саме – у березні 2023 року.

Нагадаємо: триває робота над реалізацією унікального проєкту «Нове життя Старого міста», який передбачає ремонт підвалів, фасаду монастиря єзуїтів, башти Чарторийських з оборонним муром, а також благоустрій прилеглих територій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Надрукувати
мітки:
коментарів