Поділитись:

Де у Луцьку можна зарядити телефон

Середа, 23 листопада 2022, 19:05
Де у Луцьку можна зарядити телефон

Під час чергової російської атаки на об'єкти енергетики у середу, 23 листопада значна частина України залишилася без електропостачання. Приблизно з 14:30 електроенергія зникла у Луцьку та всій Волинській області. 

За найоптимістичнішими прогнозами, світло у домівках волинян з'явиться не раніше обіду 24 листопада. Тому ми на сайті новин Луцька та Волині «Конкурент» підготували для наших читачів коротку підказку, де зарядити гаджети у обласному центрі. 

ЩО У МІСТІ ПРАЦЮЄ ВІД ГЕНЕРАТОРІВ

У мережі поширюють інтерактивну карту закладів, які працюють в умовах відключення електроенергії. Її запустили у сервісі ЛУН. На карті позначені кафе, магазини, коворкінги, перукарні, аптеки, заправки, поштові відділення, медичні центри та інші сервіси – по всій Україні. Карта постійно оновлюється, і автори закликають власників бізнесу повідомляти свої адреси, щоб їх також сюди додали.

ДЛЯ БІЗНЕСУ: заповнити анкету можна за цим посиланням. А представники мережевого бізнесу можуть надіслати лист на пошту: [email protected].

ДЛЯ ЛУЧАН: за цим посиланням ви можете відкрити карту і побачити, які заклади у місті працюють, попри відсутність світла. 

Де у Луцьку можна зарядити телефон 

ДЕ ЗАРЯДИТИ ТЕЛЕФОН

Питання, яке чи не найбільше турбує мешканців – де в умовах відсутності електроенергії підзарядити ґаджети. 

Власник «Розетка» Владислав Чечоткін повідомив на своїй сторінці у Facebook про те, що у додатку інтернет-магазину є власна карта з відділеннями, які працюють із генераторами. Також магазини і точки видачі Розетки позначені на Карті незламності. 

У Луцьку є три магазини цієї мережі: 

  • Магазин на просп. Волі, 15

  • Магазин на просп. Соборності, 14

  • Магазин на вул. Привокзальна, 10 Б

У цих відділеннях можна не тільки отримати своє замовлення під час відключення світла, а й зарядити свій гаджет і отримати доступ до інтернету.

Безкоштовно зарядити гаджети можна і в мережі магазинів «Епіцентр-К» та «Нова Лінія».

Крім того, у Луцьку запрацювали два Пункти незламності від ДСНС України. Тут, крім заряджання ґаджетів, можна отримати доступ до інтернету, воду, зігрітися тощо. 

Розташовані такі пункти на Театральному майдані поруч із обласним драмтеатром, а також біля РАЦСу на проспекті Соборності. 

Більше так званих «пунктів незламності», які працюють попри вимкнення електроенергії, можна знайти на карті за посиланням

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
25 квітня 2024
22:02
24 квітня 2024