Поділитись:

Нема світла: як у Луцьку працюватимуть школи і садочки

Середа, 23 листопада 2022, 18:22
Нема світла: як у Луцьку працюватимуть школи і садочки

Мер Луцька Ігор Поліщук розповів, як працюватимуть школи у разі, якщо зранку 24 листопада електропостачання не відновиться. 

У своєму зверненні ввечері у середу, 23 листопада мер повідомив, що якщо світло зранку буде, школи і садочки працюватимуть, як зазвичай. У разі, якщо електропостачання не відновлять, навчальні заклади громади працюватимуть у «черговому режимі». 

«Ви зможете привести дітей, якщо у вас така критична ситуація, що ви не можете залишити їх вдома. Тоді ваші діти перебуватимуть у школі чи садочку. Прохання з собою дати діткам перекус, бо якщо електропостачання не буде – харчоблоки у наших навчальних закладах також не працюватимуть», – сказав мер. 

У школах та садочках будуть вчителі і вихователі. Навчальний процес у звичному режимі не відбуватиметься, але діти зможуть перебувати під наглядом освітян. 

Нагадаємо, після чергової атаки росіян майже вся Україна залишилася без електропостачання. У Луцьку зникло світло приблизно о 14:30. За прогнозами енергетиків, електропостачання відновлюватимуть щонайменше добу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів