Поділитись:

Черги на заправках та переповнені маршрутки: як виглядає Луцьк без світла (фото)

Середа, 23 листопада 2022, 17:46
Черги на заправках та переповнені маршрутки: як виглядає Луцьк без світла (фото)

У Луцьку, як і в більшості регіонів України, по обіді в середу, 23 листопада зникло світло. Електропостачання зникло через російські обстріли. Так, у багатьох областях росіяни поцілили в об'єкти критичної інфраструктури. 

Всі атомні електростанції країни аварійно призупинили роботу. Міста і села опинилися у темряві. За прогнозами енергетиків, світла у більшості країни не буде близько доби. 

Після повідомлень про те, що електропостачання не відновлять до наступного дня лучани масово кинулися у магазини та на заправки. Так, близько 17:00 черга до заправки WOG, що на вулиці Рівненській, тягнулася аж від податкової. У приміщенні люди також вибудувалися в чергу. Хтось замовляв їжу та гарячі напої, інші платили за пальне. 

Головний проспект міста підсвічується хіба фарами автомобілів, які тут проїжджають. У вікнах будинків на Волі слабко світяться свічки. 

На зупинках громадського транспорту повно людей. Маршрутки переповнені, а тролейбуси не їздять. Пішоходи перетинають дорогу дуже обережно – у суцільній темряві їх майже не видно.

Міський голова обережно натякнув, що світло у місті може з'явитися раніше, ніж по обіді у четвер, 24 листопада. Однак, впевнено говорити про це зарано. 

Як виглядає Луцьк без світла – дивіться на наших фото. 

Черги на заправках та переповнені маршрутки: як виглядає Луцьк без світла (фото)Черги на заправках та переповнені маршрутки: як виглядає Луцьк без світла (фото)Черги на заправках та переповнені маршрутки: як виглядає Луцьк без світла (фото)Черги на заправках та переповнені маршрутки: як виглядає Луцьк без світла (фото)Черги на заправках та переповнені маршрутки: як виглядає Луцьк без світла (фото)Черги на заправках та переповнені маршрутки: як виглядає Луцьк без світла (фото)Черги на заправках та переповнені маршрутки: як виглядає Луцьк без світла (фото)Черги на заправках та переповнені маршрутки: як виглядає Луцьк без світла (фото)Черги на заправках та переповнені маршрутки: як виглядає Луцьк без світла (фото)Черги на заправках та переповнені маршрутки: як виглядає Луцьк без світла (фото)Черги на заправках та переповнені маршрутки: як виглядає Луцьк без світла (фото)Черги на заправках та переповнені маршрутки: як виглядає Луцьк без світла (фото)Черги на заправках та переповнені маршрутки: як виглядає Луцьк без світла (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів