Поділитись:

В Англії воротар випадково випив із пляшки, в яку помочився вболівальник

Вівторок, 22 листопада 2022, 02:40
В Англії воротар випадково випив із пляшки, в яку помочився вболівальник

У нижчій лізі Англії голкіпер був вилучений за сутичку з уболівальником, який помочився в його пляшку з водою.

Воротар «Воррингтон Таун» Тоні Томпсон у матчі англійської нон-ліги проти «Гайзлі» у суботу (0:1) був вилучений з поля за бійку з уболівальником, який нібито помочився у його пляшку з водою, після чого футболіст помилково попив із пляшки. Гра 7-го дивізіону Англії була перервана приблизно через годину після початку через бійку - Томпсон розбризкав вміст пляшки на винного.

Сьогодні я розлюбив цю гру. Мене багато разів обзивали, але те, що хтось помочився у мою пляшку, щоб я потім випив із неї, а потім мені не дозволили реагувати, бо я гравець – це обурливо. Ця людина вчинила огидно, поставила під загрозу моє здоров'я та здоров'я моєї родини, – написав Томпсон.

Це було огидно, у житті немає місця таким речам. Я вважаю, що суддя повністю втратив контроль над ситуацією. Якщо хтось помочиться в мою пляшку, а я з неї вип'ю, я її кину. Видаляти гравця за те, що він викинув пляшку – позорище», – заявив тренер «Воррингтон» Таун Марк Бізлі.

Згодом «Гайзлі» випустив заяву, в якій засудив дії вболівальників.

«Ми шкодуємо про дії відповідної особи (осіб), і працюватимемо разом із «Воррингтон Таун» та поліцією, щоб встановити їхню особу. Якщо винуватців вдасться ідентифікувати, вони отримають довічну заборону відвідати матчі нашої команди», – йдеться у заяві клубу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів