Поділитись:

Вихователі Підгайцівської громади намалювали казку у новому укритті (фото)

Вівторок, 15 листопада 2022, 17:35
Вихователі Підгайцівської громади намалювали казку у новому укритті (фото)

Працівники Романівського та Звірівського дитсадків розмалювали укриття, у якому якраз завершився ремонт, і днями відновиться освітній процес в очному режимі.

Про це повідомив заступник Підгайцівського сільського голови Валентин Приходько у фейсбуці.

З його слів, у новому укритті малюків та наймолодших школярів чекає затишна атмосфера та яскраві малюнки казкового містечка з повітряними кулями, парадом планет, чудернацькими деревами та квітами, тваринами.

«Я напередодні трохи підглянув за процесом створення цих диво-малюнків. Скажу без перебільшення: таких ентузіастів та креативних вихователів, як у Підгайцівській громаді – годі шукати.

А нове укриття у громаді, яке отримало позитивну оцінку ДСНС, свідчить про те, що освітній процес в очній формі стане доступний ще більшій кількості дітей нашої громади. Дякую усім, хто докладає зусиль, аби наші діти відчували себе у безпеці та любові навіть у часи війни», – підсумував посадовець.

Вихователі Підгайцівської громади намалювали казку у новому укритті (фото)Вихователі Підгайцівської громади намалювали казку у новому укритті (фото)Вихователі Підгайцівської громади намалювали казку у новому укритті (фото)Вихователі Підгайцівської громади намалювали казку у новому укритті (фото)Вихователі Підгайцівської громади намалювали казку у новому укритті (фото)Вихователі Підгайцівської громади намалювали казку у новому укритті (фото)Вихователі Підгайцівської громади намалювали казку у новому укритті (фото)Вихователі Підгайцівської громади намалювали казку у новому укритті (фото)Вихователі Підгайцівської громади намалювали казку у новому укритті (фото)Вихователі Підгайцівської громади намалювали казку у новому укритті (фото)Вихователі Підгайцівської громади намалювали казку у новому укритті (фото)Вихователі Підгайцівської громади намалювали казку у новому укритті (фото)Вихователі Підгайцівської громади намалювали казку у новому укритті (фото)Вихователі Підгайцівської громади намалювали казку у новому укритті (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
10 квітня 2024
27 березня 2024
19 березня 2024
20 лютого 2024
09 лютого 2024
08 лютого 2024
17:47
07 лютого 2024
02 лютого 2024
01 лютого 2024
14 січня 2024