Поділитись:

Підготовка до перевороту: путіна захищатимуть від магії, гіпнозу і страху

Субота, 19 листопада 2022, 20:34
Підготовка до перевороту: путіна захищатимуть від магії, гіпнозу і страху

Російська федеральна служба охорони готується до «масованої ідеологічної атаки з боку ворога», розробивши план морально-психологічного захисту.

Про це пише «Гордон» з посиланням на російське опозиційне видання The Insider, яке дістало доступ до документа.

За даними видання, 26 жовтня у центрі Москви з'явилася військова техніка і люди у військовій формі. Пізніше з'ясували, що ФСО проводила планово-тактичні навчання щодо «нейтралізації загроз тероризму і захисту об'єктів найвищих органів влади». Ці навчання стали частиною плану переходу кремля в режим воєнної ситуації.

У документі йдеться, що в захисників перших осіб рф у разі держперевороту можуть виникнути пригніченість, замкнутість, невпевненість у правильності дій начальства, почуття страху й хвилювання за своє життя.

Щоб цього уникнути, ФСО пропонує використовувати «контрнавіювання», проведення довірчих бесід із молодими співробітниками і щотижневі політзаняття, а також колективне відвідування храму. Окрім того, агенти іноземних розвідок, які здійснюватимуть держпереворот, можуть «дістатися» до родичів офіцерів. Особливий акцент роблять на тому, що «ворог» має гіпнотичні здібності.

«Щоправда, що це за особи і як вони можуть загіпнотизувати і психологічно заразити вишколену кремлівську охорону, у документі не уточнюють», – зазначає The Insider.

Окрім того, проти ФСО можуть використати такі собі «пси-генератори» або «генератори чорної матерії», розроблення яких нібито проводили в таємних центрах ЦРУ, ідеться у статті.

Журналісти зазначають, що за реалізацію плану відповідає заступник директора ФСО генерал Олександр Комов. Він входить до складу особливо засекречених співробітників охорони і публічно про нього майже немає інформації. Співрозмовник The Insider у кремлі розповів, що Комов керує групою позаштатних радників, до якої, зокрема, входять астрологи, чорні маги й екстрасенси.

Нагадаємо, що канцлер Німеччини Олаф Шольц звернувся до російського диктатора володимира путіна та публічно закликав його закінчити війну в Україні, а для того він повинен вивести свої війська із території України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів