Поділитись:

У Китаї «збожеволіла» Tesla: зносила все на своєму шляху (відео)

Неділя, 13 листопада 2022, 23:41
У Китаї «збожеволіла» Tesla: зносила все на своєму шляху (відео)

Небезпечна ситуація сталася в провінції Гуандун на півдні Китаю, коли водій Tesla, на прізвище Жан паркував Model-Y. Автомобіль раптово втратив контроль і виїхав на високій швидкості на проїжджу частину. Електрокар проїхав два кілометри, збив два мотоцикли та два велосипеди. ДТП призвела до загибелі двох людей, ще троє отримали травми.

Як повідомляє інформаційне видання Reuters, поліція виключила можливість керування Жаном у стані алкогольного та наркотичного сп’яніння та зазначила, що транспортний засіб буде перевірено.

Причина інциденту в китайському місті поки не встановлена, але неназваний член сім'ї водія зазначив, що у 55-річного чоловіка виникли проблеми з педаллю гальма, коли він збирався зупинитися перед його сімейним магазином.

Американський автовиробник Tesla (TSLA.O) заявив, що допоможе китайській поліції розслідувати ДТП. У компанії заявили, що на відео чітко видно, що стоп-сигнали автомобіля не горіли, коли той рухався на великій швидкості, і що дані з автомобіля показали таку проблему, як відсутність дій щодо натискання на гальма протягом усього шляху автомобіля.

«Наразі поліція шукає стороннє оціночне агентство, щоб визначити правду про цю аварію, і ми будемо активно надавати будь-яку необхідну допомогу», – повідомив виробник електромобілів Ілона Маска.

Нагадаємо, що підрозділ японського додатка для обміну повідомленнями Line з невзаємозамінними токенами (NFT) LineNext повідомив у вівторок, що запустив ринок від споживача до споживача (C2C) на платформі NFT DOSI. Торговий сервіс C2C дозволяє користувачам купувати та продавати NFT у всьому світі, за винятком Японії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів