Поділитись:

Line запускає ринок NFT на своїй платформі DOSI

Субота, 12 листопада 2022, 02:21
Line запускає ринок NFT на своїй платформі DOSI

Підрозділ японського додатка для обміну повідомленнями Line з невзаємозамінними токенами (NFT) LineNext повідомив у вівторок, що запустив ринок від споживача до споживача (C2C) на платформі NFT DOSI. Торговий сервіс C2C дозволяє користувачам купувати та продавати NFT у всьому світі, за винятком Японії.

Про це пише сайт новин Волині «Конкурент» з посиланням на TechCrunch.com.

Оголошення з’явилося майже через рік після того, як компанія Line заявила, що планує запустити послугу NFT у 2022 році, щоб забезпечити ринок для
компаній та окремих осіб для торгівлі NFT.

Компанія стверджує, що кожен може легко займатися торгівлею NFT на платформі DOSI, яка пропонує спрощений процес транзакцій. Користувачі
можуть зареєструватися в DOSI Wallet та увійти за допомогою облікових записів соціальних мереж, включаючи LINE, Facebook і Google. Коли
користувачі підключать гаманець DOSI до MetaMask, криптогаманця Ethereum, вони зможуть купувати або продавати NFT лише кількома клацаннями.

Користувачі можуть платити за допомогою Ethereum, кредитних карток, Naver Pay тощо для торгівлі NFT. DOSI зібрала безліч користувачів зі 180 країн, окрім Японії, і випустила понад 100 000 гаманців DOSI із 170 000 членських NFT з моменту запуску бета-сервісу у вересні. Крім того, компанія планує запустити його офіційну версію цього року.

Сервіс громадянського членства DOSI допомагає користувачам отримати членські бали, які називаються DON, беручи участь у діяльності спільноти NFT або купуючи їх NFT. LineNext випустив низку проєктів NFT у партнерстві з компаніями, включаючи корейські медіа-магнати CJ ENM та Naver.

Компанія планує запустити різноманітні додаткові проекти NFT, щоб зробити NFT більш знайомими користувачам у майбутньому.

«Ми сповнені рішучості створити новий вид досвіду NFT для користувачів. Це не просто інвестиція чи новий вид технології. Для нас DOSI полягає в тому, щоб зробити NFT фінансовими та простими у використанні, створити переваги для наших користувачів і створити спільноти», — сказав у заяві головний виконавчий директор LineNext Янгсу Ко.

Компанія LineNext, яка має офіси в США та Південній Кореї, повідомила TechCrunch минулого року, що комісія за посередництво у транзакціях буде
основним джерелом доходу. Офіс LineNext у США керує глобальною платформою NFT DOSI, а корейський офіс керує блокчейн-продуктами Line.

DOSI доступний різними мовами, включаючи англійську, корейську, японську, китайську, бахаса, іспанську та тайську.

Нагадаємо, що колишня дівчина мільярдера Ілона Маска Дженніфер Гвін вирішила продати подарунки гендиректора Tesla у форматі невзаємозамінних токенів — Гвін виставила фото Маска, листівку та кольє, подаровані їй Ілоном Маском, на аукціон.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
NFT
коментарів