Поділитись:

Головне у Луцьку: підсумки тижня 31 жовтня-6 листопада

Неділя, 06 листопада 2022, 21:00
Головне у Луцьку: підсумки тижня 31 жовтня-6 листопада

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» підібрала для своїх читачів найцікавіші та найважливіші новини Луцька та Волині за минулий тиждень:

Про те, що на війні з росією загинув Герой з Луцька Леонід Олексюк

Головне у Луцьку: підсумки тижня 31 жовтня-6 листопада 

На війні з російськими окупантами загинув лучанин Леонід Олексюк, 17.12.1970 року народження.

Про це у фейсбуці повідомив Луцький міський голова Ігор Поліщук.

Леонід Анатолійович Олексюк був призваний на військову службу за мобілізацією 5 березня 2022 року до складу військової частини на посаду номер обслуги розрахунку мінометного взводу мінометної батареї.

Солдат Леонід Олексюк загинув 28.10.2022 року під час виконання бойового завдання, захищаючи територіальну цілісність та незалежність України поблизу населеного пункту Водяне Покровського району Донецької області.

Про те, чи у Луцьку будуть прикрашати ялинку цього року

Головне у Луцьку: підсумки тижня 31 жовтня-6 листопада 

У Луцьку ще не вирішили, чи прикрашатимуть місто та ялинки у центрі Луцька до новорічно-різдвяних свят.

За словами начальника департаменту житлово-комунального господарства Луцька Миколу Осіюка, наразі це питання у Луцьку ще не обговорювали, але планують. 

«Я це питання підніматиму десь в середині листопада, бо наразі воно не на часі. Саме тоді вирішуватимемо чи взагалі будемо щось робити до новорічних свят, і як саме. Зважаючи на ситуацію в країні наразі складно щось планувати», - зазначив директор департаменту.

Про те, що лучани скаржаться на будівництво багатоповерхівки за ТРЦ «Порт-Сіті»

Головне у Луцьку: підсумки тижня 31 жовтня-6 листопада 

Скандальний забудовник Руслан Юзва планує збудувати у Луцьку ще одну багатоповерхівку у 55 мікрорайоні. Мешканці цього мікрорайону не задоволені таким будівництвом, адже воно відбуватиметься з численними порушеннями. 

Зокрема, лучани нарікають на те, що багатоповерхівка на вулиці Карпенка-Карого матиме 280 квартир, паркомісць – лише 188. При цьому у план внесено тільки 39 місць для автівок.

У луцькому ЦНАПі провели громадські слухання щодо проєкту внесення змін до детального плану території мікрорайону в межах вулиць Карпенка-Карого, В’ячеслава Чорновола, Ветеранів та проспекту Соборності у Луцьку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів