Поділитись:

У Луцьку ВАЗ в'їхав у Nissan та втік з місця ДТП

Субота, 05 листопада 2022, 12:47
У Луцьку ВАЗ в'їхав у Nissan та втік з місця ДТП

фото ілюстративне

На вулиці Львівській у Луцьку водій ВАЗа вчинив ДТП, в’їхавши у Nissan. І хоч у суд винуватець аварії не з'явився, це не вплинуло на те, що його визнали винним та оштрафували.

Про це пише Інформаційне агентство Волинські Новини.

У постанові суду йдеться про те, що ДТП сталася 5 вересня. Водій ВАЗа не дотримався безпечного бокового інтервалу та в’їхав у Nissan Qashqai. Після вчинення ДТП він втік з місця аварії. На суд винуватець зіткнення також не з’явився, хоча був повідомлений.

Натомість потерпіла розповіла, що вона хотіла повернути з вулиці Львівської на вулицю Тополеву. Водійка призупинилася та чекала приблизно тридцять секунд поки транспортні засоби, які рухалися їй назустріч, проїдуть. У цей час жінка почула звук гальмування іншого авто та удар в правий бік задньої частини свого автомобіля.

З її слів, це був ВАЗ зеленого кольору. Чоловік, який був за кермом, призупинився на кілька секунд, оглянув через вікно пошкодження її авто та втік.

Проте водійка кросовера запам'ятала номерні знаки ВАЗа та повідомила інцидент у поліцію. Внаслідок зіткнення в її авто було пошкоджено задній бампер, кришку багажника і частково праве заднє крило. Слова водійки підтвердила і свідок, яка перебувала в Nissan на момент ДТП.

Заслухавши всіх учасників справи та дослідивши докази, суд визнав водія ВАЗ винним та оштрафував його на 3 тисячі 400 гривень.

Нагадаємо: у середу, 2 листопада, на проспекті Відродження у Луцьку водій легковика Audi, при повороті ліворуч, на вулицю Ветеранів, не надав перевагу у русі водію автомобіля Mercedes й припустив зіткнення з ним.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Надрукувати
мітки:
коментарів