Поділитись:

Головне у Луцьку: ТОП новин суботи, 5 листопада

Субота, 05 листопада 2022, 21:00

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» підібрала для своїх читачів найцікавіші та найважливіші новини Луцька та Волині за п'ятницю, 4 листопада:

Про те, що луцькі оперативники розшукують особу, причетну до крадіжок

 

Луцькі оперативники встановлюють особу, ймовірно, причетну до вчинення крадіжок з магазинів.

За цими фактами в Луцькому районному управлінні поліції тривають досудові розслідування, розпочаті за ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України. Йдеться про крадіжку, вчинену в умовах воєнного стану.

Про те, що у Луцьку демонтують зовнішню рекламу

 

Луцьк очищують від зовнішньої реклами – на проспекті Волі навпроти філармонії демонтували два стенди, що підсвічуються.

Про це розповів інспектор відділу контролю комунального підприємства «Луцькреклама» Володимир Некрасов.

У власників цих рекламних конструкцій у Луцьку закінчився термін дії дозволу на їх розміщення.

Власнику дається термін самому демонтувати конструкцію. Якщо він цього не робить, тоді її розбирають спеціалісти підприємства «Луцькреклама», – говорить Володимир Некрасов. З його слів, рекламні конструкції везуть на зберігання на спеціальний склад, з якого власник зможе їх забрати, оплативши вартість демонтажу та зберігання.

Як розповів керівник підприємства «Луцькреклама» Олександр Ковальський, торік зовнішня реклама принесла у бюджет міста понад 12 мільйонів гривень, але рекламних конструкцій місто активно позбуватиметься і надалі. З його слів, за два-три тижні розпочнеться демонтаж на проспекті Соборності. Там планують знести орієнтовно 2 десятки рекламних щитів.

Про те, що лучани скаржаться на будівництво багатоповерхівки за ТРЦ «Порт-Сіті»

 

Скандальний забудовник Руслан Юзва планує збудувати у Луцьку ще одну багатоповерхівку у 55 мікрорайоні. Мешканці цього мікрорайону не задоволені таким будівництвом, адже воно відбуватиметься з численними порушеннями. 

Зокрема, лучани нарікають на те, що багатоповерхівка на вулиці Карпенка-Карого матиме 280 квартир, паркомісць – лише 188. При цьому у план внесено тільки 39 місць для автівок.

У луцькому ЦНАПі провели громадські слухання щодо проєкту внесення змін до детального плану території мікрорайону в межах вулиць Карпенка-Карого, В’ячеслава Чорновола, Ветеранів та проспекту Соборності у Луцьку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів