Поділитись:

Головне у Луцьку: ТОП новин п'ятниці, 4 листопада

П'ятниця, 04 листопада 2022, 21:00

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» підібрала для своїх читачів найцікавіші та найважливіші новини Луцька та Волині за п'ятницю, 4 листопада:

Про те, що у Луцьку попрощалися із загиблими Героями Леонідом Олексюком та Олегом Лук’янчуком

 

Жителі Луцької громади попрощалися із двома військовослужбовцями, які віддали свої життя, захищаючи суверенітет і територіальну цілісність України.

Сьогодні, 4 листопада, у Свято-Троїцькому кафедральному соборі було звершено чин похорону двох полеглих бійців – Леоніда Олексюка та Олега Лук’янчука.

Про те, коли у Луцьку запрацює McDonald’s та від чого це залежить

 

У Рівному у п'ятницю, 4 листопада запрацював ресторан популярної американської мережі фаст-фуду McDonald’s. Заклад, який був зачинений з початку повномасштабного вторгнення, відновив роботу на вулиці Борисенка, 1. Ресторан працюватиме з 09:00 до 21:00.

Журналісти сайту новин Луцька та Волині «Конкурент» поцікавилися в компанії, коли заклад запрацює у Луцьку.

«У Луцьку поки офіційних дат нема. Відкриття планується, але коли – ми поки не знаємо. Можемо запропонувати стежити за офіційними новинами. Заклади відкриваються поступово залежно від того, яка ситуація в кожному конкретному місті. Тобто, наскільки спокійно в місті та які справи зі світлом. Якщо у Луцьку все буде нормально – найближчим часом ресторан відчиниться», – розповіли у кол-центрі компанії. 

Рішення про те, коли і як відкривати заклад, прийматимуть у центральному офісі McDonald’s в Україні. 

Про те, що в Луцьку будівельників змусили прибрати землю на дорозі

 

На вулиці Задворецькій муніципали виявили вивіз бруду та ґрунту з будівельних майданчиків, а відтак – суттєве забруднення проїзної частини.

Про це повідомили на сторінці департаменту мунварти у фейсбуці. 

На відповідальну особу, яка допустила порушення п.п.11.3.1 Правил благоустрою міста Луцька, а саме не забезпечила очистку транспортних засобів на виїзді з будівельного майданчика, складено протокол про адміністративне правопорушення за ст. 152 КУпАП.

Про те, що у Луцьку облаштували Центр управління відходами

 

У Луцьку розпочав роботу перший муніципальний Центр управління відходами, що надає комплекс послуг, щодо правильного поводження з відходами.  

Про це повідомляє управління інформаційної роботи.

Муніципальний Центр управління відходами облаштували у Луцьку на вулиці Трункіна, 7. Це місце  куди кожен житель громади може безплатно здати старі меблі, побутову техніку, пластик, одяг, скло та багато іншого для їх подальшої переробки чи утилізації. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів