Поділитись:

У Луцьку будівельників змусили прибрати землю на дорозі (фото)

П'ятниця, 04 листопада 2022, 08:45
У Луцьку будівельників змусили прибрати землю на дорозі (фото)

На вулиці Задворецькій муніципали виявили вивіз бруду та ґрунту з будівельних майданчиків, а відтак – суттєве забруднення проїзної частини.

Про це повідомили на сторінці департаменту мунварти у фейсбуці. 

На відповідальну особу, яка допустила порушення п.п.11.3.1 Правил благоустрою міста Луцька, а саме не забезпечила очистку транспортних засобів на виїзді з будівельного майданчика, складено протокол про адміністративне правопорушення за ст. 152 КУпАП.

У Луцьку будівельників змусили прибрати землю на дорозі (фото)У Луцьку будівельників змусили прибрати землю на дорозі (фото)У Луцьку будівельників змусили прибрати землю на дорозі (фото) 

Також, виконавця робіт зобов’язали усунути порушення та прибрати бруд з проїжджої частини дороги, а також роз’яснено про потребу забезпечення ручної очистки та мийки транспортних засобів при виїзді з будівельного майданчика, а при винесенні з території об'єкта бруду чи ґрунту – термінового його прибирання.

Такі дії караються штрафом – від 340 до 1360 грн на громадян, та від 850 до 1700 грн – на посадових осіб та громадян-суб’єктів підприємницької діяльності.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів