Поділитись:

У Луцьку муніципали розібрали магазин, який ще не відкрився (фото)

Середа, 02 листопада 2022, 14:55
У Луцьку муніципали розібрали магазин, який ще не відкрився (фото)

У Луцьку муніципали демонтували прибудову до житлового будинку – там, ймовірно, мав бути магазин.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці департаменту муніципальної варти Луцької міської ради.

У середу, 2 листопада, муніципали демонтували незаконно розміщену металеву конструкцію – прибудову зі сходами на вулиці Кравчука, 40.

Роботи провели згідно з рішенням виконкому Луцької міськради від 16 лютого 2022 року № 108-8 «Про демонтаж металевої конструкції на вул. Кравчука, 40».

«Вказаний об'єкт повторно був розміщений без дозвільних документів на земельній ділянці комунальної власності», – зазначили у департаменті.

Власник конструкції та приміщення, біля якого вона розміщена, оскаржував у суді вищезазначене рішення виконавчого комітету. Проте, рішенням Восьмого апеляційного адміністративного суду від 26 жовтня у справі встановлено,  що вказана прибудова не є частиною об'єкта нерухомості, а власник квартири здійснив самовільне використання частини земельної ділянки прибудинкової території, яка перебуває у комунальній формі власності, шляхом встановлення конструкцій без відповідних дозвільних документів.

У мунварті додали, що громадяни, які були причетні до встановлення конструкції, неодноразово притягались працівниками муніципальної варти до адміністративної відповідальності за порушення Правил благоустрою міста Луцька. В грудні 2021 року металеві сходи на вул. Кравчука, 40 вже були демонтовані департаментом муніципальної варти.

У Луцьку муніципали розібрали магазин, який ще не відкрився (фото)У Луцьку муніципали розібрали магазин, який ще не відкрився (фото)У Луцьку муніципали розібрали магазин, який ще не відкрився (фото)У Луцьку муніципали розібрали магазин, який ще не відкрився (фото)У Луцьку муніципали розібрали магазин, який ще не відкрився (фото)У Луцьку муніципали розібрали магазин, який ще не відкрився (фото)У Луцьку муніципали розібрали магазин, який ще не відкрився (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів