Поділитись:

У Луцьку муніципали виявили «паркохамів» у центральному парку (фото)

Вівторок, 01 листопада 2022, 11:49
У Луцьку муніципали виявили «паркохамів» у центральному парку (фото)

У центральному парку Луцька муніципали виявили порушників правил паркування, які своїми автівками пошкодили газони.

Про це у вівторок, 1 листопада, повідомили на фейсбук-сторінці департаменту муніципальної варти Луцької міськради.

«Щодня Центральний парк культури та відпочинку імені Лесі Українки відвідують сотні лучан та гостей міста, більшість з яких приїжджають на власному авто.
Проте, досить часто водії не бажають поступатися власним комфортом та пройтися декілька метрів від парковки, а заїжджають прямісінько в парк, залишаючи свої автомобілі просто посеред зелених зон. Таку картину було виявлено інспекторами департаменту муніципальної варти Луцької міської ради в Центральному парку культури та відпочинку імені Лесі Українки. 
Шкода, що більшість водіїв так і не розуміють призначення зелених насаджень та готові знищити їх, аби припаркувати свій транспортний засіб», – йдеться у дописі. 

У департаменті зауважили, що за порушення п. 15.10 «є» ПДР, а саме – стоянку транспортного засобу на газоні (зеленій зоні), передбачена відповідальність згідно з ч. 1 ст. 122 КУпАП у вигляді штрафу в розмірі 340 грн.

У Луцьку муніципали виявили «паркохамів» у центральному парку (фото)У Луцьку муніципали виявили «паркохамів» у центральному парку (фото)У Луцьку муніципали виявили «паркохамів» у центральному парку (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів