Поділитись:

У Рівному відновив роботу McDonald’s

П'ятниця, 04 листопада 2022, 11:00
У Рівному відновив роботу McDonald’s

У Рівному відновив роботу заклад мережі ресторанів швидкого харчування McDonald’s.

Про це повідомила пресслужба закладу.

У п'ятницю, 4 листопада, відкрився McDonald’s у Рівному на вулиці Борисенка, 1. Ресторан працюватиме з 09:00 до 21:00.

Задля зручності споживачів у закладі доступні всі способи замовлення: в залі ресторану, через експрес-вікно та на МакДрайві. Також страви McDonald’s можна буде замовити через послугу McDelivery, яку надає партнер з доставки компанія Glovo.

Для роботи в нових умовах McDonald’s впроваджує розширені процедури і протоколи, що діють по всій мережі закладів. Під час повітряної тривоги заклад закриватиметься, аби працівники і відвідувачі могли перейти у найближче укриття. Ресторан продовжить роботу орієнтовно через годину після скасування тривоги: цей час потрібен на включення і налаштування обладнання та для підготовки працівників до роботи. Якщо повітряна тривога буде скасована менш ніж за годину до закриття, то ресторан відкриється наступного дня. Також ресторан не працюватимуть під час відключення електроенергії і продовжуватиме роботу орієнтовно через годину після поновлення електропостачання.

Дізнатися про відкриття, графік роботи та перелік відкритих ресторанів можна з офіційних джерел інформації McDonald’s в Україні: на сайті https://www.mcdonalds.com/ua/uk-ua.html та в мобільному застосунку McDonald’s.

Нагадаємо: 24 лютого через військове вторгнення мережа McDonald's зачинила усі ресторани в Україні. Повідомлялося, що заклади відновлять роботу лише після закінчення війни. Проте перші ресторани мережі відкрили у Києві вже 20 вересня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів