Боєць ССО «АЗОВ» розповів про деокупацію Криму

Вівторок, 01 листопада 2022, 22:00

Голова військової розвідки Міністерства оборони України Кирило Буданов в одному з інтерв‘ю розповів, що війна може закінчитись до кінця весни 2023 року. Закінчення війни передбачає звільнення усіх окупованих територій України, у тому числі півострову Крим.

Що потрібно Україні, аби деокупувати Крим і коли це може відбутись, – у новому випуску програми «Прайм-Тайм» на телеканалі КонкурентTV розповів боєць ССО «АЗОВ» Данило Брусов.

Військовий зазначив, що, перш за все, потрібно розуміти, що коли ЗСУ будуть наближатись до Криму, то ворог може увійти до стану агонії і знову почне воювати проти мирного населення нашої країни. Тому готуючи операцію в Криму, ми повинні бути готовими захищати небо над нашими містами.

У першу чергу, Україні потрібна зброя у чималій кількості, засоби протиповітряної оборони та високоточні системи вогню великої дальності. Тут нам доводится покладатись на наших західних партнерів.

Щодо термінів деокупації півострова військовий зазначив, що погоджується з думкою Кирила Буданова, що Україна може завершити війну і повернути Крим до кінця весни 2023 року.

Детальніше – у відео.

Нагадаємо: генерал-майор СБУ в запасі та колишній заступник голови СБУ (березень 2014 - червень 2015 року) Віктор Ягун розповів,  що в росії закінчуються ресурси – не грошові, не матеріально-технічні, а саме військові.   

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ