Поділитись:

«росія як держава буде знищена зсередини», – генерал-майор СБУ Ягун

Четвер, 27 жовтня 2022, 22:20
«росія як держава буде знищена зсередини», – генерал-майор СБУ Ягун

На тлі військових поразок та провальних політичних рішень Кремля все частіше лунають думки про можливий переворот і усунення від влади путіна.

Про можливий розвиток подій у новому випуску програми «Прайм-Тайм» на телеканалі Конкурент TV розповів генерал-майор СБУ в запасі та колишній заступник голови СБУ (березень 2014 - червень 2015 року) Віктор Ягун.

Експерт вважає, що можливість перевороту існує, проте в росії діють іншими методами та, швидше за все, це буде не відкритий переворот, а з певними особами може статись «нещасний випадок». Невідомим залишається питання, а хто може прийти до влади замість путіна.

«Те що, треба приймати якісь рішення і кардинально міняти ситуацію стосовно зовнішньої політики, – це правда. Якщо вони цього не змінять і замість путіна прийде умовний Пригожин чи псевдо хворий на голову патріот, я думаю, такої держави як росія ми найближчий час не побачимо на карті світу», – говорить Віктор Ягун.

Також Віктор Ягун  прокоментував чутки про те, що путін попросив політичного прихистку у Китаю, якщо буде переворот. Військовий скептично ставиться до цих чуток і вважає, що такі думки «відірвані від життя».

«Просто путіна відсторонять, десь приховають і скажуть, що немає його, забудьте про нього», – додав генерал-майор СБУ в запасі.

Детальніше – у відео:

 

Нагадаємо, військовий аналітик розповів про російські носії ядерної зброї.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Надрукувати
мітки:
коментарів