Поділитись:

Оголосили про підозру луцькій тренерці, на занятті в якої тонула маленька дитина (відео)

Понеділок, 31 жовтня 2022, 18:20
Оголосили про підозру луцькій тренерці, на занятті в якої тонула маленька дитина (відео)

Луцькій тренерці, на занятті з якою мало не втопилась дитина, повідомили про підозру.

Про це повідомляє пресслужба обласної прокуратури.

За процесуального керівництва прокурорів Луцької окружної прокуратури, 24-річній тренерці одного зі спортклубів Луцька повідомлено про підозру у неналежному виконанні професійних обов’язків щодо охорони життя та здоров’я неповнолітніх внаслідок недбалого до них ставлення, що спричинило тяжкі наслідки (ч.2 ст. 137 КК України).

За даними слідства , 22 серпня 2022 року в приміщенні басейну під час занять із дітьми наставниця допустила тривале занурення 3-річної вихованки у воду та її втоплення, що не призвело до летального наслідку лиш завдяки наданій дівчинці медичній допомозі.

Згідно висновку судово-медичної експертизи, дитині було спричинено тяжкі тілесні ушкодження.

Триває досудове розслідування.

Нагадаємо: у Луцьку в басейні фітнес-клубу «Лайм Фіт» ледь не втопилася дитина. Відомо, що в той день в маленьких дітей було групове заняття у басейні з інструктором. У результаті одна дитина пробула під водою понад п'ять хвилин. З персоналу ніхто цього й не помітив. Коментувати ситуацію в закладі відмовилися. Згодом до журналістів потрапило відео з того жахливого дня в басейні. Дівчинка стрибає у воду без допомоги інструктора, далі намагається пливти самотужки. Згодом починає борсатися щосили. А ще через деякий час діти виходять з басейну, а дівчинку так ніхто й не помічає. 

Тренерку з «Лайм Фіту», на занятті якої ледь не втопилася дитина, відсторонили від роботи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів
25 квітня 2024
22:02
24 квітня 2024