Поділитись:

Показали моторошні кадри з басейну в «ЛаймФіті», де ледь не втопилася дитина (відео)

Середа, 14 вересня 2022, 08:30
Показали моторошні кадри з басейну в «ЛаймФіті», де ледь не втопилася дитина (відео)

Кілька тижнів тому у Луцьку в басейні фітнес-клубу «Лайм Фіт» ледь не втопилася чотирирічна дитина. Відомо, що в той день в маленьких дітей було групове заняття у басейні з інструктором. У результаті одна дитина пробула під водою понад п'ять хвилин. З персоналу ніхто цього й не помітив. Коментувати ситуацію в закладі відмовилися. 

У розпорядження телеканалу «Аверс» потрапило відео з того жахливого дня в басейні. Дівчинка стрибає у воду без допомоги інструктора, далі намагається пливти самотужки. Згодом починає борсатися щосили. А ще через деякий час діти виходять з басейну, а дівчинку так ніхто й не помічає. Згодом приходить інша група дітей з інструктором, дитину в воді помічають інші діти, її рятувати кидається тренерка, яка й залишила дитину без нагляду. Дитину госпіталізували в реанімаційне відділення дитячої обласної лікарні у важкому стані. На щастя, дівчинку вдалося врятувати, зараз вона вже перебуває вдома.  

Ще тоді про інцидент медики поінформували правоохоронні органи. Факт внесли до Єдиного державного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 137 Кримінального кодексу (невиконання або неналежне виконання професійних чи службових обов’язків щодо охорони життя та здоров’я неповнолітніх).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів
22 квітня 2024
18:59
12:30
21 квітня 2024
09:14
19 квітня 2024
18 квітня 2024
17 квітня 2024