Поділитись:

У басейні луцького фітнес-клубу «ЛаймФіт» ледь не втопилася трирічна дитина

Середа, 31 серпня 2022, 09:00
У басейні луцького фітнес-клубу «ЛаймФіт» ледь не втопилася трирічна дитина

У Луцьку у фітнес-клубі «ЛаймФіт» дитина мало не втонула у басейні. 

Інцидент стався близько двох тижнів тому. Дитина понад п’ять хвилин перебувала під водою без свідомості. Про це йдеться у сюжеті «Аверс». 

Відомо, що попередньо в маленьких дітей було заняття з інструктором із плавання. Однак після завершення заняття однієї дитини недорахувалися, а коли прибігли до басейну, то дитина перебували під водою близько п'яти хвилин.

У самому фітнес-клубі ситуацію не прокоментували. Проте в обласному центрі екстреної медичної допомоги та медицини катастроф підтвердили, що «швидка» виїжджала туди на виклик. Бригада реанімувала трирічну дитину, яку дістали з басейну.

Як розповів директор центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Володимир Шмаль, працівники швидкої провели дитині реанімаційні заходи і врятували їй життя.

Дитину госпіталізували в реанімаційне відділення дитячої обласної лікарні у важкому стані. Тиждень тому дитині стало краще і її перевели з реанімації у відділення. Медичний директор з хірургічної роботи Ігор Дородних повідомив, що дитину вже готують до виписки.

Про інцидент медики поінформували правоохоронні органи. Факт уже внесли до Єдиного державного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 137 Кримінального кодексу (невиконання або неналежне виконання професійних чи службових обов’язків щодо охорони життя та здоров’я неповнолітніх).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів
22 квітня 2024
18:59
12:30
21 квітня 2024
09:14