Поділитись:

Внаслідок ракетної атаки рф «Рівнеазот» зазнав аварійної зупинки

Неділя, 23 жовтня 2022, 09:08
Внаслідок ракетної атаки рф «Рівнеазот» зазнав аварійної зупинки

Внаслідок ракетної атаки окупантів 22 жовтня по об’єктах енергетичної інфраструктури у Рівному відбулось часткове знеструмлення ПрАТ «Рівнеазот» та вимушена аварійна зупинка ключових цехів з виробництва мінеральних добрив.

Про це повідомляє пресслужба Group DF.

Зазначається, що через відсутність електроенергії було зупинено цех аміаку, цех азотної кислоти, вапняково-аміачної селітри та аміачної селітри.

Екологічна ситуація на підприємстві знаходиться в межах норм.

«Подальше відновлення діяльності цехів відбудеться у координації з місцевою владою після відновлення стабільної подачі електроенергії двома резервними лініями, як цього вимагають технічні регламенти виробництва. Наголошуємо, що ПРАТ «Рівнеазот» повністю виконає всі договірні обов‘язки перед фермерами та агрохолдингами по поставкам мінеральних добрив в осінній сезон», – йдеться в повідомленні.

Додатково повідомляють, що на підприємстві продовжує безперебійно функціонувати цех нейтралізації та очистки стічних вод. Прийом стічних вод з м. Рівне відбувається у штатному режимі.

Нагадаємо: 22 жовтня рашисти здійснили ще одну ракетну атаку на енергетичні об’єкти магістральних мереж західних регіонів України. Масштаб пошкоджень співставний або може перевищувати наслідки атаки 10-12 жовтня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів