Поділитись:

Пошкодження енергооб’єктів можуть перевищити наслідки атак 10-11 жовтня, – Укренерго

Субота, 22 жовтня 2022, 13:25
Пошкодження енергооб’єктів можуть перевищити наслідки атак 10-11 жовтня, – Укренерго

фото ілюстративне

Сьогодні, 22 жовтня, рашисти здійснили ще одну ракетну атаку на енергетичні об’єкти магістральних мереж західних регіонів України. Масштаб пошкоджень співставний або може перевищувати наслідки атаки 10-12 жовтня.

Про це повідомляє Укренерго.

Зазначається, що ремонтні бригади НЕК «Укренерго» приступлять до відновлення щойно рятувальники ДСНС ліквідують наслідки ракетних влучань. Спеціалісти «Укренерго» вживають всіх заходів для якнайшвидшого відновлення електропостачання в регіонах, які залишилися без світла.

Наразі вимушено застосовані обмеження енергопостачання в Києві, Київській, Чернігівській, Черкаській, Житомирській, Сумській, Харківській, Полтавській, Дніпропетровській, Запорізькій та Кіровоградській областях.

«Обмеження споживачів необхідні, щоб зменшити навантаження на мережі та уникнути повторних аварій після того, як електромережі були пошкоджені терористичними ракетними атаками», – йдеться в повідомленні.

Споживачів закликають ощадливо споживати електроенергію впродовж всього дня і особливо в пікові години споживання - з 6:00 до 11:00 та з 17:00 до 23:00.

Нагадаємо: у Луцьку зранку 22 жовтня мешканці чули три вибухи. У міській раді підтвердили влучання в об'єкт енергетики. В місті частково зникло світло і вода. Тож тим, хто ще має можливість, радять зробити запаси води та зарядити телефони. Згодом у Луцьку таки частково відновили електропостачання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів