Поділитись:

«Ми до цього готувалися», – Юрій Погуляйко про ракетні удари по Волині

Субота, 22 жовтня 2022, 12:10
«Ми до цього готувалися», – Юрій Погуляйко про ракетні удари по Волині

Очільник Волинської ОВА Юрій Погуляйко прокоментував ранкові обстріли об'єктів критичної інфраструктури на Волині

Про це він написав у телеграмі в суботу, 22 жовтня. 

«Сьогодні зранку Волинська область зазнала ракетних ударів. Маємо влучання в об’єкти енергетичної інфраструктури. Пожежники, рятувальники, екстрені служби відразу виїхали на місця для ліквідації наслідків. Наразі комунальні служби працюють над відновленням електропостачання в області. Вводяться усі необхідні стабілізаційні заходи. В обласному центрі від ударної хвилі та уламків ракети пошкоджено приватне житло. Одна людина була травмована. Пожежа на місці ліквідована підрозділами ДСНС.

Волиняни та мешканці області, ранок на Волині був тривожний – але війна в країні триває уже 241 день. Усі ми готувались до імовірного розвитку подій. Тож закликаю усіх зберігати спокій, не поширювати інформацію, якою може скористатись ворог. Віримо в ЗСУ – працюємо далі. На зв’язку», – написав Юрій Погуляйко. 

Нагадаємо: у Луцьку зранку 22 жовтня мешканці чули три вибухи. У міській раді підтвердили влучання в об'єкт енергетики. В місті частково зникло світло і вода. Тож тим, хто ще має можливість, радять зробити запаси води та зарядити телефони.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів