Поділитись:

Головне в Луцьку: підсумки минулого тижня

Неділя, 16 жовтня 2022, 21:00
Головне в Луцьку: підсумки минулого тижня

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» підібрала для своїх читачів найцікавіші та найважливіші новини Луцька та Волині за неділю, 16 жовтня.

Про вимкнення водо- та електропостачання на Волині 

Головне в Луцьку: підсумки минулого тижня 

Голова Волинської ОДА Юрій Погуляйко попередив про можливе припинення водо- та електропостачання.

Про це він заявив у зверненні до волинян 10 жовтня. 

«Можливо, буде відключення від світла, можливо, буде відключення від водопостачання, але ми на місці робимо все, щоб такого не відбувалося», – заявив він. 

Юрій Погуляйко закликав залишатися в укриттях, зберігати спокій і вірити в ЗСУ.

Про вибух у Луцьку

У Луцьку сталась пожежа на п'ятому поверсі житлового будинку. Перед цим сусіди чули вибух.

Інцидент стався у вівторок, 11 жовтня, у будинку № 61А на вулиці Львівській у Луцьку: загорілася помешкання на верхньому поверсі п'ятиповерхівки. Очевидці стверджують, що перед тим почули вибух.

На місце під'їхали рятувальники й пожежна техніка. Також прибули правоохоронці й медики.

Згодом рятувальники повідомили, що ймовірна причина пожежі – коротке замикання електрообігрівача. Постраждалих немає, евакуацію не проводили.

Про деталі скандалу в Луцькій стоматполіклініці

У Луцьку набирає обертів скандал навколо комунальної стоматполіклініки. Наприкінці літа у міській раді розкритикували роботу медзакладу та публічно висловили незадоволення діяльністю директорки Світлани Черниш. У вересні у медзакладі провели аудит, і за його результатами вже з'явилися публікації у місцевих ЗМІ.

У самій поліклініці всі звинувачення на адресу Світлани Черниш пов'язують із появою нової медичної директорки Любові Яковчук. Журналісти телеканалу «Конкурент TV» навідалися у стоматполіклініку, аби в розмові з працівниками зрозуміти, що ж насправді відбувається у медзакладі. 

Публічні звинувачення в сторону директорки міської стоматполіклініки озвучили під час оперативної наради, 29 вересня. Мовляв, місяць тому акцентував увагу на  безладі і на тому, що гроші йдуть мимо каси, лікують три зуби, а в звітності пишуть один. А ще в установі продовжує здійснювати прийом імплантолог, який приїздить зі Львова. А це робоче місце, мовляв, можна надати місцевому фахівцю. 

Детальніше читайте за посиланням.

Про стрілянину в Луцьку

Головне в Луцьку: підсумки минулого тижня 

13 жовтня на вулиці Ковельській у Луцьку патрульні виявили групу осіб, які вирішували конфлікт. Один з чоловіків тримав у руці пістолет.

Поліцейські негайно дали йому команду повільно покласти зброю на землю та відійти на безпечну відстань. Громадянин виконав законну вимогу поліцейського.

Згодом чоловік розповів, що у нього відбувся конфлікт з невідомими йому особами, після чого він дістав пістолет та здійснив постріл.

На місці події патрульні встановили усіх присутніх осіб, забезпечили охорону місця події та викликали слідчо-оперативну групу для встановлення усіх обставин.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

 

 

 

 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів