Поділитись:

Результати аудиту Луцької стоматполіклініки з'явилися у ЗМІ раніше, ніж у головного медика міста

Четвер, 13 жовтня 2022, 11:50

Результати аудиту Луцької стоматполіклініки з'явилися у ЗМІ раніше, ніж потрапили до начальника управління охорони здоров'я Луцької міської територіальної громади Володимира Лотвіна

Про це сам головний медик громади розповів у вівторок, 11 жовтня у коментарі журналістам телеканалу «Конкурент TV»

Нещодавно у волинських ЗМІ з'явилася публікація з аналізом результатів аудиту підприємства. Зокрема, ішлося про те, що поліклініка недоотримала мільйони гривень через неналежне звітування про кількість пацієнтів тощо. Посилаючись на дані цього аудиту, журналісти стверджують про низку порушень, в результаті яких поліклініка «залишається неприбутковою на папері». 

Це серйозні звинувачення, і якщо це дійсно так, керівництво медзакладу має нести відповідальність. За фаховою оцінкою ситуації журналісти звернулися до очільника управління охорони здоров'я міської територіальної громади Володимира Лотвіна, який контролює медицину у місті. 

Цікаво, що в медіа результати перевірки Луцької стоматполіклініки потрапили раніше, ніж на стіл до головного медика громади. 

«Не даю поки коментарів, бо немає поки у мене результатів аудиту. Так, офіційного аудиту у мене немає, не ознайомлений я. Це я теж бачив, що в соцмережах вже є довідка ця, але офіційно ще в мене немає. Тому я не можу нічого коментувати», – сказав очільник управління охорони здоров'я. 

Нагадаємо, навколо міської стоматполіклініки розгорнувся справжній конфлікт. Міський голова публічно розкритикував роботу очільниці медзакладу Світлани Черниш, нарікаючи, що «гроші ідуть повз касу», у лікарні працюють немісцеві фахівці тощо. У самій лікарні кажуть, що скаржитися на роботу колег почала нова медична директорка Любов Яковчук. І після її скарг місто провело аудит роботи медзакладу. 

Детальніше про скандал дивіться у сюжеті телеканалу. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів