Поділитись:

Бійці Князівської бригади врятували на Харківщині сфінкса (фото)

П'ятниця, 07 жовтня 2022, 11:30
Бійці Князівської бригади врятували на Харківщині сфінкса (фото)

Бійці 14-ї Окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого знайшли у лісі кота породи сфінкс і передали його журналістці, яка взяла його собі додому.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці 14-ї ОМБр.

Комбат наказав пресслужбі бригади забрати «лисого кота», чим викликав неабияке здивування. 

«Методом спроб і помилок удалося з'ясувати, що "Лисий кіт" – це лисий кіт, він же кіт породи сфінкс (не новітня зброя від західних партнерів), який поневірявся в лісі, покинутий, наляканий і худючий», – йдеться у дописі.

З'ясувалося, що військовослужбовці підрозділу на деокупованих територіях Харківщини «лисого кота»знайшли, підібрали й годували. Але не мали можливості його забрати, адже готувалися рухатись вперед. Подальша доля кота була під загрозою. 

Втім, проблему хвостатого швидко розв'язали: спецкор «АрміяInform» Оксана Іванець, яка на той момент працювала у Князівській бригаді, забрала кота додому, відмила, відгодувала і зуміла організувати співіснування двох сфінксів в хаті, адже вона є «щасливою власницею блакитного лисого Йоди».

«Фінал: задачу комбата виконано, знайдений "лисий кіт" живе в теплі і добрі, нарешті перестав накидатися на їжу, і готується їхати до нового дому - в родину військовослужбовця нашої Князівської бригади Олега, який його знайшов. На кота вже чекають, заочно люблять, і, напевно, вже придумали ім'я», – написали у пресслужбі 14-ї ОМБр.

Бійці Князівської бригади врятували на Харківщині сфінкса (фото)Бійці Князівської бригади врятували на Харківщині сфінкса (фото)Бійці Князівської бригади врятували на Харківщині сфінкса (фото)Бійці Князівської бригади врятували на Харківщині сфінкса (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
15 квітня 2024
14 квітня 2024
10 квітня 2024
30 березня 2024
14 березня 2024
12 березня 2024
09 березня 2024
25 лютого 2024
14 лютого 2024