Головне у Луцьку: ТОП новин четверга, 6 жовтня

Четвер, 06 жовтня 2022, 21:00

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» підібрала для своїх читачів найцікавіші та найважливіші новини Луцька та Волині за четвер, 6 жовтня:

Про власник «мерса», який затуляв і зривав номерні знаки, щоб не платити штраф

У Луцьку на авторинку власник «мерседеса» знімав номерні знаки, аби уникнути штрафу від мунвартівців. 

Зранку 6 жовтня інспектори муніципальної варти працювали на авторинку в Луцьку. Власник дорогого «мерседеса», який порушив ПДР, аби уникнути штрафу, почав затуляти і виривати номерні знаки.

«Ось так виглядають дії дорослого чоловіка, що уникає штрафу в 680 гривень! Вириває номерні знаки, рамку на державних номерних знаках та закриває все ногами, руками. Питання: на авто за 50 000 ₴ гроші є, а сплатити штраф – ні?» – йдеться в дописі мунвартівців.

 

Про лучанина, якому нарахували 200 тисяч літрів спожитої води

Лучанин Віктор Грабчук, який мешкає на бульварі Дружби Народів, кілька місяців поспіль отримував шалені рахунки за комунальні послуги. Чоловікові щомісяця з грудня 2021 року нараховували в середньому 200 кубометрів холодної води, а це приблизно третина від загальної кількості споживання води у будинку, в якому більше 70 квартир. 

За 5 місяців у чоловіка назбирався чималий борг перед міським комунальним підприємством. Але лучанин стверджує, що він не використовував такої шаленої кількості води. 

Детальніше про це, читайте за посиланням.

 

Про маршрутки без музики

З 7 жовтня в Україні заборонено російську музику в медіапросторі та громадських місцях.

Завтра набуде чинності закон 2310-ІХ щодо підтримки національного музичного продукту та обмеження публічного використання музичного продукту держави-агресора, ухвалений Верховною Радою 19 червня.

Водіям автобусів та маршруток буде заборонено вмикати в салоні музику, фільми чи інші звукові сигнали, крім інформації про поїздку.

Це стосується як міського транспорту, так і приміських, міжміських та міжнародних маршрутів.

У таксі можна буде вмикати музику лише за згоди всіх пасажирів.

Пасажирам громадського транспорту також забороняється голосно слухати музику, а водій може висадити порушника тиші.

 

Інші цікаві новини: