Поділитись:

Головне у Луцьку: ТОП новин суботи, 1 жовтня

Субота, 01 жовтня 2022, 21:00
Головне у Луцьку: ТОП новин суботи, 1 жовтня

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» підібрала для своїх читачів найцікавіші та найважливіші новини Луцька та Волині за сботу, 1 жовтня.

Про те, що військового медика Мар'яну Мамонову з донею виписали з пологового у Луцьку

Головне у Луцьку: ТОП новин суботи, 1 жовтня 

Звільнену з полону медикиню Мар'яну Мамонову разом із новонародженою донечкою Анною із Волинського обласного перинатального центру виписали додому. Виписка молодої мами із дитиною відбулася 1 жовтня

Привітати їх прибули родичі, друзі, міський голова, чиновники, представники Волинського обласного терцентру комплектування та соціальної підтримки та Товариства Червоного Хреста.

Про те, що луцькі волонтери просять для військових їжу тривалого зберігання

Головне у Луцьку: ТОП новин суботи, 1 жовтня 

Луцькі волонтери із штабу «Ангар» збирають їжу для військових. Ідеться про продукти тривалого зберігання. Поживна їжа для захисників - це запит, який актуальний завжди, розповідає волонтерка Ірина Новосад

Їжа для тих, хто знаходиться у місцях дислокації підрозділів, і тих, хто виходить на бойові завдання, дуже відрізняється, адже під час бойового виходу немає можливості готувати. Волонтери пояснюють, яку їжу можна приносити, аби захисники України не відчували голоду. 

Про те, що біля Луцька вантажівка «влетіла» у ВАЗ

Головне у Луцьку: ТОП новин суботи, 1 жовтня 

Біля Луцька водій вантажівки Mercedes в'їхав у ВАЗ, що рухався попереду.

ДТП сталася вчора, 30 вересня, неподалік Луцька.

Патрульні з’ясували, що водій вантажівки марки Mercedes був неуважний та не обрав безпечну швидкість і дистанцію. В результаті сталося зіткнення з автомобілем марки  ВАЗ, який рухався попереду в попутному напрямку.

Про те, що волинські лісівники зловили крадіїв сосни

Головне у Луцьку: ТОП новин суботи, 1 жовтня 

За цей рік на Волині за допомогою фотопасток зафіксовано більше 100 лісопорушень.

Про це інформує Управління лісового та мисливського господарства у Волинській області. 

Загалом у лісах, що в зоні відповідальності державної лісової охорони Волині, постійно встановлено понад 200 камер, які здійснюють фотофіксацію. Їх місцерозташування змінюється відповідно до потреб.

Про те, як лучани відривалися під «ТНМК»

Головне у Луцьку: ТОП новин суботи, 1 жовтня 

Легендарний український гурт з Харкова Танок На Майдані Конґо влаштували хіп-концерт з танцями та співами на площі Героїв Майдану обласного центру Волині. Проте ціль концерту – не просто розважити лучан, а зібрати кошти для допомоги Україні у війні проти росії.

Кілька сотень лучан, попри не надто сприятливу погоду для концертів просто неба, зібралися аби відірватися під ТНМК та допомогти зібрати кошти для допомоги українським військовим.

«Танки» одразу ж розповіли історію української держави, виконавши трек «Історія України за 5 хвилин».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

 

 

 

 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів