Поділитись:

У луцькому будинку, де ліфт вбив жінку, знову проблеми з підйомником (відео)

Четвер, 29 вересня 2022, 08:51
У луцькому будинку, де ліфт вбив жінку, знову проблеми з підйомником (відео)

У луцькому будинку, де декілька років тому через несправний ліфт загинула молода жінка, знову проблеми із підйомником. Щоправда, вже у сусідньому під’їзді. Найцікавіше, що ліфт перестав нормально працювати після капітального ремонту, за який мешканцям довелося віддати чималу суму. Ось уже скоро рік, як лучани буквально чи не щодня ходять пішки.

У ремонтно-будівельному управлінні «Волиньліфт» досі не знають, чому підйомник так часто ламається, а людям вже увірвався терпець, – йдеться у сюжеті телеканалу «Аверс».

Мешканка будинку на Молоді пані Любов запевняє, що ліфт частіше не працює, аніж працює. А ремонт підйомника обійшовся в понад 300 тисяч гривень. Половину оплатила міськрада за відповідною програмою, а решту назбирали самі мешканці.

Люди скаржаться, бо три місяці чекали, коли відремонтують підйомник, але після так званого капремонту вже 9 місяць чи не щодня ходять пішки. Лучани побоюються, щоби не повторилася трагедія, яка сталася кілька років тому в сусідньому підїзді, де через несправність ліфта загинула молода жінка. До слова, винних у загибелі в ліфті лучанки не знайшли. 

Мешканці підозрюють, що ремонт ліфта затримують навмисне, щоби вийшов термін його гарантії. А який термін гарантії ремонту – невідомо, бо документи залишилися у попередньої голови ОСББ. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:  

Надрукувати
мітки:
коментарів