Поділитись:

У Луцьку загорівся ліфт у 9-поверхівці: рятувальники евакуювали шістьох людей (фото, відео)

П'ятниця, 25 березня 2022, 12:50
У Луцьку загорівся ліфт у 9-поверхівці: рятувальники евакуювали шістьох людей (фото, відео)

У Луцьку вночі сталася пожежа у багатоповерхівці – рятувальники евакуювали шістьох мешканців будинку, які перебували у сильно задимлених приміщеннях.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці Головного управління ДСНС України у Волинській області.

Пожежа трапилася у ніч на 25 березня у дев’ятиповерховому житловому будинку на вулиці Кравчука в Луцьку. Мешканці будинку відчули дим у під’їзді й о 3:55 зателефонували на 101.

За 4 хвилини за викликом прибули рятувальники 25-ї ДПРЧ. З’ясувалося, що пожежа виникла в ліфті на першому поверсі у третьому під’їзді житлового будинку.

Горіння локалізували о 04:05, ліквідували – о 04:16. Під час гасіння евакуювали шістьох мешканців будинку, які перебували приміщеннях, де було сильне задимлення.

Потерпілих та жертв немає. Завдяки оперативним діям рятувальників вдалося запобігти поширенню пожежі на житлові помешкання й ліквідувати її з мінімальними збитками: вогонь знищив 10 м2 внутрішнього оздоблення ліфта, пошкодив ізоляцію електромережі й ліфтові двері.

Причина пожежі встановлюється. За попередніми даними, горіння трапилося внаслідок короткого замикання електромережі.

У Луцьку загорівся ліфт у 9-поверхівці: рятувальники евакуювали шістьох людей (фото, відео)У Луцьку загорівся ліфт у 9-поверхівці: рятувальники евакуювали шістьох людей (фото, відео)

Нагадаємо: у середу, 23 березня, у приватному будинку на вулиці Ківерцівській сталася пожежа.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів