Поділитись:

Головне у Луцьку: ТОП новин вівторка, 27 вересня

Вівторок, 27 вересня 2022, 21:00
Головне у Луцьку: ТОП новин вівторка, 27 вересня

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» підібрала для своїх читачів найцікавіші та найважливіші новини Луцька та Волині за вівторок, 27 вересня:

Про те, що у Луцьку затримали 22-річного сутенера

Головне у Луцьку: ТОП новин вівторка, 27 вересня 

Співробітники міграційної поліції ГУНП у Волинській області спільно зі слідчими Луцького районного управління поліції за процесуального керівництва Луцької окружної прокуратури припинили незаконну діяльність 22-річного жителя обласного центру, який займався сутенерством. 

Зловмисник протягом року організував надання платних сексуальних послуг на території Луцька. Ціна однієї послуги становила від 1 000 до 3 000 гривень.

Про те, що на Луцькій автостанції знову активізувалися жебраки

Головне у Луцьку: ТОП новин вівторка, 27 вересня

У Луцьку вкотре розбиратимуться з проблемою жебраків на автостанції, через яких пасажири не можуть ані спокійно придбати квиток, ані сісти в автобус.

У вівторок, 27 вересня, під час розширеної наради міський голова Ігор Поліщук звернув увагу на те, що знову від громадян надходять скарги на різноманітних осіб, що займаються жебрацтвом, чіпляються до пасажирів на території автостанції № 1, що на вулиці Конякіна у Луцьку. За його словами, певний період цього не було, а тепер знов ці неприємні факти там фіксують. Громадяни не можуть спокійно купити квиток, сісти в автобус, адже певні особи створюють перешкоди цьому.

Ігор Поліщук закликав працівників департаменту муніципальної варти та національної поліції провести перевірки та навести лад на території автовокзалу. Він зауважив, що громадяни мають там почуватися комфортно, а не боятися зайти.

Про те, що у Луцьку спецпризначенці затримали наркоторговця

Головне у Луцьку: ТОП новин вівторка, 27 вересня 

У Луцьку поліцейські зловили «на гарячому» під час продажу психотропів 32-річного наркоторговця.

Злочинну діяльність 32-річного жителя Луцька правоохоронці документували декілька місяців. У четвер, 22 вересня, його впіймали «на гарячому» під час реалізації чергової дози психотропів. До заходів задіювались бійці спецпідрозділу роти поліції особливого призначення ГУНП у Волинській області.

Про те, що луцького підприємця Віктора Корсака звинувачують у виготовленні «аптечок-вбивць»

Головне у Луцьку: ТОП новин вівторка, 27 вересня 

Луцького підприємця Віктора Корсака звинувачують у тому, що організація «Центр медичних інновацій», очільником якої він є, постачає українським військовим неякісні аптечки.

Про погану якість аптечок, які виготовляє організація, в соцмережі «ТікТок» заявила волонтерка Вольха Шаккарська.

«Тут пластир замість оклюзійки, звичайні ножиці, налбуфін зі шприцом, гавнотурнікєт власного виробництва замість нормального, якісь бинтики, пілпак, у якому таблетки невідомого походження, на якому пише "Вжити при пораненні". Таких аптечок передали 16 тисяч нашим захисникам на фронт. Це волонтери з луцького Центру медичних інновацій, які дуже собою пишаються, вважають, що вони роблять дуже важливу і потрібну справу. При тому, що ці аптечки – це аптечки-вбивці. 16 тисяч потенційно мертвих захисників, через те, що хтось вирішив зекономити на їх вмісті та придумати велосипед...», – резюмує волонтерка.

Про те, що розшукують 39-річного жителя Луцького району

Головне у Луцьку: ТОП новин вівторка, 27 вересня 

Луцькі правоохоронці оголосили у розшук безвісти зниклого 39-річного Сергія Хруся, який ще пішов у ліс по гриби й не повернувся.

Співробітники Луцького РУП ГУНП у Волинській області встановлюють місцезнаходження безвісти зниклого громадянина Хруся Сергія Петровича, 28 липня 1983 року народження, жителя смт Рокині. Чоловік 4 вересня 2022 року пішов у ліс в селі Сирники Луцького району по гриби й не повернувся.

Його прикмети: на вигляд 40 років, зріст 170 см, худорлявої тілобудови, волосся русе, борода чорного кольору.

Був одягнений у зелену клітчату сорочку, чорні штани, коричневі черевики.

Особливі прикмети: післяопераційний шрам на лівому боці під грудною кліткою.

Громадян, яким відома будь-яка інформація про зниклого чоловіка, просять повідомити у поліцію за телефонами: 0332 24 22 95, 066 540 36 92, 050 232 82 42 або 102.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів