Поділитись:

Основний склад ФК «Волинь» призупинив діяльність, – тренер

Неділя, 25 вересня 2022, 08:50

Після повномасштабного вторгнення головна футбольна команда області «Волинь» не повернулася до календарних ігор, як і решта професійних клубів після зимової перерви. Аби підтримувати форму, «Волинь U-19» брала участь у товариських благодійних турнірах юнацьким складом.

Основний склад ФК «Волинь» призупинив діяльність на цей рік точно. Про це Суспільному розповів головний тренер Альберт Шахов. 

«Усім відома ситуація – це війна. Наперед не можу сказати. Це рішення інвесторів клубу – наразі призупинити діяльність клубу. Діяльність клубу призупинена, але працює школа. Організували команду U-19, тобто на перспективу, на майбутнє ми сподіваємося, що команда буде. Щоб був якийсь кістяк або у першій, або у другій лізі на наступний рік», – розповів він. 

Зі слів тренера, футболісти, які грали минулого року, знайшли собі інші команди. 

«За нами закріплене місце у першій лізі на цей рік. Якщо ми знайдемо фінансування, потрібне для того, щоб виступати у першій лізі, то наступного року одразу будемо грати у першій лізі. Якщо не входимо у першу лігу, то через рік можемо подати заявку у другу лігу. Професійний статус за клубом залишається протягом двох років. Ті хлопці, які тренуються в U-19, зроблять усе можливе, щоб вони стали кістяком команди на майбутнє», – наголосив Шахов. 

В ідеалі, каже тренер, щоб була професійна команда у першій лізі, а команда U-19 у відповідному віковому чемпіонаті. Якщо буде усе добре, то залишать дві команди.

Також Альберт Шахов повідомив, що серед гравців зараз – хлопці, починаючи із 2003 року. Це й переселенці: хлопці із Харкова. Основний кістяк – це минулорічні випускники 2005 року. Є й хлопці 2004 року. 2006 рік – якраз випускний цього поточного року. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів