Поділитись:

Головне у Луцьку: ТОП новин п'ятниці, 23 вересня

П'ятниця, 23 вересня 2022, 21:00
Головне у Луцьку: ТОП новин п'ятниці, 23 вересня

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» підібрала для своїх читачів найцікавіші та найважливіші новини Луцька та Волині за п'ятницю, 23 вересня: 

Про прощання із загиблим захисником з Волині

Головне у Луцьку: ТОП новин п'ятниці, 23 вересня 

Учора, 22 вересня, жителі Камінь-Каширської громади зустріли загиблого Захисника Володимира Шахна із села Брониця.

Його життя обірвалося в одній з найгарячіших точок Донеччини під час виконання бойового завдання.

Кортеж із тілом зустрічали живим коридором, на колінах та з квітами.

Поховали захисника сьогодні, 23 вересня, у рідному селі Брониця.

Про загиблих на війні Героїв

У Донецькій області загинув старший сержант Микола Боговід з селища Ратне. До свого 42-го дня народження він не дожив трохи більше як місяць.

Головне у Луцьку: ТОП новин п'ятниці, 23 вересня 

Старший сержант Микола Боговід загинув 21 вересня 2022 року в результаті ворожого обстрілу під час виконання бойового завдання в районі села Зайцеве Донецької області.

Також на війні з російськими окупантами загинув захисник із Луцька Сак Олександр Андрійович, 11.03.1993 року народження.

Лучанин Олександр Сак 30 березня 2022 року був призваний на військову службу по мобілізації до складу військової частини на посаду водія-електрика відділення зв’язку взводу зв’язку 3-го механізованого батальйону військової частини.

Старший солдат Олександр Сак загинув 22 вересня 2022 у бою під час виконання бойового завдання щодо захисту суверенітету та незалежності України в районі населеного пункту Опитне Покровського району Донецької області.

Вічна пам‘ять, честь і шана Героям!

Про те, чи замерзне Луцьк цієї зими

Головне у Луцьку: ТОП новин п'ятниці, 23 вересня 

Зима цього року стане для українців не меншим викликом, ніж війна. Але на відміну від війни, до зими кожен з нас може підготуватися. Обстріли об'єктів критичної інфраструктури на півдні України вкотре підтвердили, що росія – країна-терорист. А отже, коли стане по-справжньому холодно, можна очікувати, що ворог зробить усе, аби нашкодити українцям. У цих умовах низка міст і містечок посилено готуються до опалювального сезону. Яким він буде – поки невідомо. 

Журналісти сайту новин Луцька та Волині «Конкурент» останнім часом вивчали інформаційний простір і прочитали безліч повідомлень із запевненнями, що Луцька територіальна громада до зими готова. Ми зібрали для вас інформацію про те, яких заходів вживатиме місто, аби забезпечити теплом кожного мешканця. А також поради, як самотужки підготуватися до, імовірно, дуже непростого періоду. 

Про те, що мешканців волинського села відрізають від газової мережі

Головне у Луцьку: ТОП новин п'ятниці, 23 вересня 

У селі Шельвів Затурцівської громади мешканців почали масово відрізати від газової мережі. Причиною, кажуть, стало те, що люди не користуються газом та не уклали угоду про його розподіл. Попри те, що мешканці самотужки провели стояки до будинків, і навіть свого часу прокладали у селі газопровід за власний кошт. 

Місцеві кажуть, що роботи газовики проводять без відома більшості населення. Екскаватор під'їжджає до будівлі, викопує траншею не біля стояка, а ще на вулиці, де відбувається відгалуження від головної труби, перерізають, закривають трубу і відключають будинок. 

Інші цікаві новини:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів