Поділитись:

Головне у Луцьку: ТОП новин понеділка, 19 вересня

Понеділок, 19 вересня 2022, 21:00
Головне у Луцьку: ТОП новин понеділка, 19 вересня

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» підібрала для своїх читачів найцікавіші та найважливіші новини Луцька та Волині за понеділок, 19 вересня:

Про хлопців, які побили пенсіонерку, військового та волонтерку

Поліція взялася за інцидент, який стався у Луцьку ввечері 11 вересня в одному з тролейбусів. Тоді компанія молодиків влаштувала бійку – в результаті конфлікту молоді хлопці та дівчина відгамселили бабцю, яка зробила їм зауваження, а також військового та волонтерку, які вступились за стареньку.

Молодиків було п'ятеро, а також неповнолітня дівчина.

Нині за цим фактом слідство внесло відомості до ЄРДР за ч. 2 ст. 296 КК України (хуліганство). Правоохоронці встановлюють всі обставини цієї події.

Про останній бій друзів-волинян

Вчора на Волині попрощалися одразу з п’ятьма загиблими військовими.

Серед них були четверо друзів Віктор БурдакСергій Бурдак – із села Седлище та Андрій Михальчук і Сергій Стефанюк – із Любешева.

10 вересня вони у складі підрозділу отримали наказ висунутися на зачистку в один з населених пунктів на Харківщині. Всі разом вони були на одній БМП, яка потрапила у засідку. Вороги підбили бронемашину і добивали волинян у ближньому бою. Буквально через годину Збройні сили України другою хвилею досить легко взяли цей населений пункт.

Відзначимо, що загалом на тій БМП було п’ятеро друзів з Любешівщини. Одному з них дивом вдалося вижити. Він нині знаходиться у госпіталі. Чоловік також був на цьому спільному фото, яке обрізали.

Головне у Луцьку: ТОП новин понеділка, 19 вересня 

Про «тойоту» запаковану бурштином

На Волині правоохоронці вилучили у двох мешканців Рівненщини близько 70 кілограмів бурштину.

У неділю, 18 вересня, близько 19:00 у смт Маневичі на одному з блокпостів був зупинений легковик Toyota для перевірки документів автомобіля, водія та пасажира.

Під час перевірки та огляду транспортного засобу правоохоронці виявили у ньому одинадцять поліетиленових пакетів, наповнених камінням світло-коричневого кольору, схожих на бурштин-сирець.

На місце події направилась слідчо-оперативна група. Автомобіль та усі пакети із камінням правоохоронці вилучили. Загальна вага копалини становила близько 70 кг. Вилучене направлять на дослідження до Волинського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України.

Інші цікаві новини:

Надрукувати
мітки:
коментарів