Поділитись:

У центрі Луцька банда побила військового, волонтерку та літню жінку (відео)

Субота, 17 вересня 2022, 08:00
У центрі Луцька банда побила військового, волонтерку та літню жінку (відео)

У Луцьку шестеро молодих хлопців та дівчина в тролейбусі почали тероризувати пасажирів. На зауваження літної жінки пролунало: «Закрий *бало!». Тоді на захист став Сергій Гайдучик – як виявилося, військовий у відпустці, воює на Сході, має поранення руки (не хотів виступати публічно, бо був у цивільному і їхав від гостей).

Інцидент стався ввечері 11 вересня,  розповіла у фейсбуці депутатка Луцької міської ради Алла Жупанюк. 

Після того, як втрутився військовий, почалися агресивні дії молодиків: крики й бійка. 

«Ці виродки викидають бабусю та військового на зупинці біля готелю «Україна». Бабуся падає на бруківку! Військового нещадно копають усі семеро, дівуля була найактивніша. Весь час і в тролейбусі, і на зупинці намагається захистити жертв свавілля волонтерка «Яворини Волинь» Аліна Георгіївна. В результаті – стусани, погрози, лайка, вирваний ніготь», – зазначила Алла Жупанюк. 

Після закликів Аліни про допомогу та погрозу викликом поліції молодики втекли в бік вулиці Шевченка. Волонтерка побігла в поліцію, що поблизу готелю. Проте там пояснили, що не можуть залишити пост і йти на допомогу. 

«У військового рятівника – величезна гуля на обличчі, наступно дня він має повертатися в частину, у нього поранена рука, бо ховав її під час нападу... Бабуся у шоці йде додому... Питання, чому усі пасажири мовчки лише спостерігали і робили відеозйомку? Там були чоловіки.  Чому до цієї пори, а пройшло 5 днів, немає реакції суспільства та правоохоронних органів!?! Як могло таке статися, що ці виродки суспільства просто лишилися непокараними?» – додає жінка. 

У центрі Луцька банда побила військового, волонтерку та літню жінку (відео)

Вона також додала відео бійки, маршрут тролейбуса та сторінки в інстаграмі ймовірних членів злочинної зграї.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів
26 квітня 2024
17:45
25 квітня 2024
22:02
09:27
24 квітня 2024