Поділитись:

Віроломно напав о 4 ранку: волинянина судили за п'яний дебош у готелі

Середа, 20 липня 2022, 15:11

Любешівський районний суд Волинської області засудив чоловіка, який влаштував п'яний дебош в одному з готелі та побив його директорку.

Відповідний вирок 15 липня ухвалив Любешівський районний суд.

Як вбачається із вироку, 27 березня 2021 року чоловік прийшов п'яним до готелю та безпричинно вчинив там безлад, бив кулаками об двері, меблі, шарпав за одяг персонал, а директорку готелю навіть схопив за шию і вдарив головою об скло вікна, внаслідок чого та отримала забій. 

Однак у суді чоловік свою вину повністю заперечив, зазначивши, що всього цього не вчиняв. За його словами, йому зателефонував батько, який повідомив, що, нібито, у готелі, де він бував і не раз, погано про нього відгукуються. Аби розібратися в ситуації, він приїхав до готелю, де його вже не раз погано обслужили. Переконує, що нікого не бив і нічого не ламав. Самовільно по номерах не переміщався, лише зайшов до друзів у один з номері. На їхню поведінку, за його словами, ніхто не скаржився. Готель він покинув зранку.

Втім, потерпіла розповіла іншу версію подій. За її словами, о 4 ранку до неї зателефонувала консьєржка готелю і крізь плач повідомила, що відбувається конфлікт із обвинуваченим. Зазначила, що компанія влаштувала бійку в одному із номерів. Директорка попросила консьєржку потерпіти до ранку. О 9:00 вона прийшла на роботу, вважаючи, що конфлікт завершено. Однак, о 16:00 дебошир знову прийшов до готелю у надто збудженому стані.

Персонал зачинився у готелі, однак, нападник намагався виламати двері, тому вони вирішили відчинити їх. Увірвавшись у готель, дебошир схопив директорку за шию та вдарив головою об скло. При цьому нецензурно лаявся на неї, звинувачуючи, що вона розповіла його батькам про конфлікткну ситуацію, яка виникла о 4 ранку того ж дня.

Через деякий час нападника забрала мама, а на місце прибула «швидка» та поліція. Хтось із персоналу від стресу навіть втратив свідомість.

Показання потерпілої підтвердили й численні свідки. Суд не взяв до уваги свідчень батьків обвинуваченого, оскільки вони не були безпосередніми свідками подій, а їхні показання суперечать показам інших свідків та матеріалам справи.

Суд не побачив пом'якшуючих обставин у справі, разом з тим врахував, що обвинувачений – раніше не судимий, має на утримані малолітню дитину, не працює, однак із березня 2022 року є добровольцем добровольчого формування ЛМТГ «Батальйон оперативного реагування «Луцьк». Також є особою молодого віку. 

Однак він не визнав своєї вини та не відшкодував заподіяної шкоди, тож потерпіла наполягала на суворому покаранні.

Дослідивши всі обставини справи, суд виправдав чоловіка за статтею 296 Кримінального кодексу України – хуліганство, разом з тим визнав винним у заподіяні умисних легких тілесних ушкоджень. Тож нападнику присудили покарання у вигляді 100 годин громадських робіт.

Нагадаємо, що на Львівській у Луцьку бомжі займалися оральним сексом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів