Поділитись:

Головне у Луцьку: ТОП новин суботи, 3 вересня

Субота, 03 вересня 2022, 21:00
Головне у Луцьку: ТОП новин суботи,  3 вересня

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» підібрала для своїх читачів найцікавіші та найважливіші новини Луцька та Волині за суботу, 3 вересня:

Про те, що місто подарувало лучанці квартиру, а вона її занедбала

Головне у Луцьку: ТОП новин суботи,  3 вересня 

Лучанка отримала від міськради квартиру на вулиці Ківерцівській, але в ній не проживає, навіть не поспішає її приватизувати. Помешкання руйнується, нарікають сусіди.

«Був грибок. Я відразу не могла зрозуміти, чому він з’явився. Пройшло трохи часу – знову грибок», – нарікає Віра Близнюк.

Через місяць після останнього ремонту її квартиру знову потрібно приводити до ладу. Новенькі шпалери покриваються цвіллю. Причина, запевняє лучанка, – у сусідній квартирі.

Про те, що у Луцьку мунвартівці «ганяли» паркохамів біля авторинку

Головне у Луцьку: ТОП новин суботи,  3 вересня 

У Луцьку мунвартівці притягнули до адміністративної відповідальності автомобілістів, які, приїжджаючи на авторинок, порушували правила дорожнього руху на вулицях Єршова, Карбишева та Індустріальній.

Про те, що у Луцьку таксист вийшов з авто і звалився з ніг

Головне у Луцьку: ТОП новин суботи,  3 вересня 

В обласному центрі Волині на вулиці Єршова патрульні спіймали п‘яного водія служби таксі Bolt. Чоловік вийшов з авто та впав на узбіччі.

Як зазначили у пресслужбі патрульної поліції Волинської області, подія трапилася 2 вересня близько 19:00. Прибувши за адресою виклику, патрульні дізналися від заявника, що той став очевидцем того, як з автомобіля Renault Logan вийшов п'яний водій та впав на землю.

Із заявником були присутні ще два очевидці.

Про те, що у Луцьку в соціальних їдальнях для переселенців запроваджують нові правила

Головне у Луцьку: ТОП новин суботи,  3 вересня 

Гарячі обіди для переселенців, про які ще у березні подбали в Луцькій громаді, відкривши соціальні їдальні у приміщеннях шкіл міста, не втратили актуальності. На минулій сесії Луцької міськради депутати погодили виділення іще п’яти мільйонів гривень. Щодня на Волинь приїздять люди, для яких комплексний обід став мало не розкішшю після добового перебування в підвалах та готування їжі на вогнищах під канонаду вибухів у дворах своїх зруйнованих будинків.

Про те, що у Луцьку біля авторинку п'яний водій розчовп припарковані Ford та Hyundai

Головне у Луцьку: ТОП новин суботи,  3 вересня 

Сьогодні, 3 вересня, патрульні отримали повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду в районі авторинку. На місці події встановили трьох учасників ДТП.

З'ясувалося, що керманич автомобіля Opel Astra наїхав на припарковані Ford та Hyundai. В результаті зіткнення транспортні засоби отримали механічні пошкодження з матеріальними збитками.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів