Поділитись:

У нововолинських ліцеях відмовилися від паперових щоденників і журналів

Субота, 03 вересня 2022, 14:23
У нововолинських ліцеях відмовилися від паперових щоденників і журналів

Нововолинським учням більше не потрібно купувати й носити паперові щоденники, а вчителям заповняти паперові журнали. Увесь облік, оцінювання, домашні завдання тепер в одному онлайн сервісі.

Про це повідомляють на сайті Нововолинської міської ради.

Електронний щоденник також можна завантажити на мобільний. Учні постійно мають свій розклад, бачать, в якому кабінеті буде заняття, номер своєї підгрупи тощо,

Адміністрація ліцею може переглядати успішність усіх учнів. І не лише успішність, а й відвідування, графік навчальних робіт, результативність роботи вчителя, табелі та свідоцтва.

Батькам стало простіше стежити за успішністю дитини та контролювати виконання домашніх завдань. Вони мають доступ до журналу вчителя кожен за своїм кодом.

«Сучасна молодь – мобільна та швидка. Їм зручно працювати в гаджетах. Тож і система освіти має адаптуватися до нових умов», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що педагогічним працівникам закладів загальної середньої освіти Підгайцівської громади відновлять надбавку за престижність професії на рівні березня 2022 року. Додаткову виплату педагоги отримуватимуть з 1 вересня і до кінця 2022 року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів