Поділитись:

Як у Луцьку починається осінь (фото)

П'ятниця, 02 вересня 2022, 17:30
Як у Луцьку починається осінь (фото)

Щоб знайти осінь у Луцьку, треба ще добряче пошукати. Зелені дерева не спішать скидати листя. Сонце припікає, і на центральному пляжі його променю ловлять чимало відпочивальників. 

Парк у Луцьку не безлюдний, але і не гамірний. Тут неквапно гуляють батьки з дітьми. Школярів значно поменшало – у них вже почалося навчання. 

На берегах каналів чілять качечки, а в парку атракціонів забавляються малюки. Працюють не всі атракціони. Так, оглядове колесо не запускали ще з минулого року. Тоді там застрягли люди. Атракціон так і не полагодили. Натомість працюють інші. Дітки залюбки стрибають на батутах, катаються на каруселях, спускаються з гірок. 

Центр міста навпаки гамірний. На пішохідній вулиці ловлять перші опалі листки музиканти. Люди ходять, одягнені хто в шорти, а хто у картаті осінні сорочки – погода вже мінлива і не така лагідна, як улітку. 

Як виглядає Луцьк у перші осінні дні – дивіться на наших фото. 

Як у Луцьку починається осінь (фото)Як у Луцьку починається осінь (фото)Як у Луцьку починається осінь (фото)Як у Луцьку починається осінь (фото)Як у Луцьку починається осінь (фото)Як у Луцьку починається осінь (фото)Як у Луцьку починається осінь (фото)Як у Луцьку починається осінь (фото)Як у Луцьку починається осінь (фото)Як у Луцьку починається осінь (фото)Як у Луцьку починається осінь (фото)Як у Луцьку починається осінь (фото)Як у Луцьку починається осінь (фото)Як у Луцьку починається осінь (фото)Як у Луцьку починається осінь (фото)Як у Луцьку починається осінь (фото)Як у Луцьку починається осінь (фото)Як у Луцьку починається осінь (фото)Як у Луцьку починається осінь (фото)Як у Луцьку починається осінь (фото)Як у Луцьку починається осінь (фото)Як у Луцьку починається осінь (фото)Як у Луцьку починається осінь (фото)Як у Луцьку починається осінь (фото)Як у Луцьку починається осінь (фото)Як у Луцьку починається осінь (фото)Як у Луцьку починається осінь (фото)Як у Луцьку починається осінь (фото)Як у Луцьку починається осінь (фото)Як у Луцьку починається осінь (фото)Як у Луцьку починається осінь (фото)Як у Луцьку починається осінь (фото)Як у Луцьку починається осінь (фото)Як у Луцьку починається осінь (фото)Як у Луцьку починається осінь (фото)Як у Луцьку починається осінь (фото)Як у Луцьку починається осінь (фото)Як у Луцьку починається осінь (фото)Як у Луцьку починається осінь (фото)Як у Луцьку починається осінь (фото)Як у Луцьку починається осінь (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів