Поділитись:

Якою буде осінь на Волині: прогноз народного синоптика (відео)

Вівторок, 30 серпня 2022, 15:31
Якою буде осінь на Волині: прогноз народного синоптика (відео)

Народний синоптик Василь Кондратюк, який проживає на Волині спрогнозував, якою буде погода в області восени цього року та коли чекати перших заморозків.

Чоловік ось вже понад 30 років щодня фіксує температуру повітря та записує усе у зошит. В ексклюзивному коментарі телеканалу «Конкурент TV» Василь Кондратюк розповів, що згідно з його багаторічними спостереженнями, цього року осінь буде подібною до тієї, що була у 2015 році.

«Вчора місяць молодий показався, він дощовий. І не дуже в теплій стороні, так що вже у вересні, в перших числах, ждемо дощів. А друга половина вересня – вона тепла, будуть грози навіть ще, а приморозків не очікується», – заявив народний синоптик.

За словами Василя Кондратюка тепла погода буде на Волині лише на початку осені. Далі на волинян очікує значне похолодання.

«Жовтень буде холодний, а далі буде прохолода, тепла такого не буде. Будуть дощі в другій половині жовтня, в вже в кінці жовтня приморозки більше підуть. Листопад, як то має бути, – перша половина тепла буде, приморозки трошки будуть вранці, але до +14 тепла буде. Кінець листопада – там приморозки будуть, і десь так після Михайла випаде сніжок», – додав він.

Тож згідно з прогнозом Василя Кондратюка, спекотна погода на Волині буде вже недовго. Відтак прийшла пора потрошки діставати з шафи теплі речі, та готуватися до прохолодних й подекуди дощових осінніх днів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів