Поділитись:

У луцькому ботанічному саду на Шопена падають дерева (фото)

Середа, 17 серпня 2022, 14:48
У луцькому ботанічному саду на Шопена падають дерева (фото)

На одній із доріжок колишнього ботанічного саду, що на вулиці Шопена у Луцьку, впало дерево.

Величезна рослина впала просто на доріжку, перекривши прохід для мешканців в районі майданчика для вигулу собак. Ще кілька дерев загрозливо нависають над доріжкою поруч. 

Дерево упало внаслідок негоди: після тривалих дощів дуже розмок ґрунт. Поруч із ним зламалося ще одне дерево, але впало вже на схил. 

Станом на обід середи, 17 серпня комунальники порубали рослину і звільнили прохід для мешканців. 

У відділі екології Луцькради кажуть, що ця проблема не була їм відома раніше, і мешканці не зверталися з повідомленнями про небезпечні дерева. 

«Ми обов'язково поїдемо перевірити, що там відбувається. Якщо дерева дійсно аварійні – будемо запускати процедуру, щоб їх забрати звідти. Все можливо, адже там поросли клен і ясен,  а в них швидко виростають пагони, і дерево є не дуже стійким», – каже начальниця відділу екології Оксана Лисак

У луцькому ботанічному саду на Шопена падають дерева (фото)У луцькому ботанічному саду на Шопена падають дерева (фото)У луцькому ботанічному саду на Шопена падають дерева (фото)У луцькому ботанічному саду на Шопена падають дерева (фото)У луцькому ботанічному саду на Шопена падають дерева (фото)У луцькому ботанічному саду на Шопена падають дерева (фото)У луцькому ботанічному саду на Шопена падають дерева (фото) 

Нагадаємо, нещодавно на проспекті Перемоги в Луцьку дерево обірвало тролейбусну лінію.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів